Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy lány, éppen kezdtem volna befűzni, erre kiderül, h barátja van, most csináljak?
Figyelt kérdés
Egyetemen többször találkoztunk, és néha egész jól elbeszélgettünk, úgy láttam, h szimpatikus vagyok neki. Ma bejelöltem facebookon erre látom, h barátja van, akivel már 1 éve kapcsolatban van. Már unom, h mindig ilyen lányokat fogok ki. Főleg, h általában csak hetek után derül ki, h már rég párja van, amikor már kezdem beleélni magam.2015. nov. 22. 16:04
1/7 anonim válasza:
Szerintem ő nem úgy gondolta a barátkozást, ahogyan te. Tudomásul veszed és továbblépsz, ennyi.
2/7 anonim válasza:
Megtanulhattad volna hogy mindne közepes vagy annál jobb csajnak barátja 99%
3/7 anonim válasza:
Átlagtól egy kicsit jobb csajok 99%ának barátja van.
Miért kell ezen meglepődni. Ferrárit is sokan vennének ha lenne rá pénzük.
4/7 A kérdező kommentje:
Na jó, de én jól nézek ki, és minden téren rendben vagyok, mégsem találok párt már egy jó ideje, mert mindig ilyen lányokba botlok bele, és fölöslegesen pazarlom rájuk az energiámat.
2015. nov. 22. 17:16
5/7 anonim válasza:
"Átlagtól egy kicsit jobb csajok 99%ának barátja van."
Nem igaz.
7/7 anonim válasza:
Igazad van. Azok a lányok is voltak egyedül valamikor és akkor is jó csajok. Vannak olyanok hogy csak hazudják azt hogy van pasijuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!