Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hozzak így haza csajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzak így haza csajt?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok.

nálunk a párkapcsolati téma teljesen tabu, mikor szüleimmel tv-t nézünk és csókolózás van a tv-ben mindig nevetni kell, mert kínos, és még kisgyermekkorból megmaradt ez a szokás, és annyira kínos ezt a szüleim előtt és ha haza is hoznék valakit, főleg egy nagyon attraktív csajt, tuti faterom is folyamat piskálná meg jönne az idióta szánalams perverz vicceivel amivel saját magát tökre leégetné, anyám meg az előbb lerántott a földre és lehúzódott a nadrágom, és ki látszódott egy pillanatra a péniszem , igen kicsi péniszem van így lankadtan, de legalább az 5szörösére megnől amikor fölálll, na al ényeg, hogy anyám ilyeneket mondott hogy legalább meg tudja nézni hogy mostmár feleséghez lehetne-e adni meg ilyesmik, én meg mérgembe ilyeneket mondtam hogy takarodj te állat meg ilyenek de csak nevetett és nem száll le rólam.

olyanokat ne mondjatok h költözz el, mert nem merül fel mint lehetőség, csak így nem lehet nekik bemutatni senkit életem végéig.

nektek mi a véleményetek, mit gondoltok?

előre is köszönöm az időtöket

2015. dec. 26. 14:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
azt se értem miért együtt nézitek a tvt
2016. jan. 16. 21:53
 32/40 A kérdező kommentje:
és a következő kérdésem, mert az is felmerült problémaként, hogy faterom mindig atom tróger ruhákban jár, én meg úri gyerek ruhákban, szóvl lesz meglepetés ha azt meglátná a csaj, szerintetek?
2016. jan. 23. 17:40
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
XD szánalmas vagy hallod
2016. jan. 25. 21:12
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus...egy ilyen pasi akkor sem kéne, ha bearanyozva és gyémántokkal kirakva dobálnák utánam...és ha egy kicsit jobban ismernének azok a lányok, őket sem tudnád próbálgatni, az ilyen alakoktól sírva menekül minden nő.

És hogy beszélsz te az anyádról?? Hol van a tisztelet az iránt, aki felnevelt?

Te komolyan férfinak tartod magad?

Nem vagy az, csak egy szánalmas kisfiú, aki azt hiszi hogy felnőtt. De nem a kor tesz valakit férfivá, hanem a tettei, a jelleme. Egy férfit elsősorban az határoz meg, ahogyan a szeretteivel bánik, ahogy viszonyul hozzájuk. Attól lesz igazi férfi, hogy odafigyel magára, a párjára, a környezetére.

Segíts édesanyádnak, mert szegény nő nem azért nevelt fel, hogy ezt a tiszteletlenséget kapja a saját gyerekétől. Nem sajnálod? Nem szorul össze a szíved, amikor látod, hogy utánatok robotol? És ami a legrosszabb, hogy ezt természetesnek veszed. Nem az!!

Nem azért teszi, mert az a "dolga", hanem mert szereti a családját. Ő ezért mit kap? Megköszönöd neki az ebédet? Hogy kimossa a szaros gatyáidat? Hogy bár felnőtt vagy, még mindig gondoskodik rólad, pedig nem lenne kötelessége? Megtehetné, hogy nem csinál semmit...de nem teszi, szeretetből. Nagyképűsködés helyett inkább légy hálás, mert úgy látom, te ezt a fogalmat nem igazán ismered. Van neked szíved? Szereted te az anyádat??

Amíg az édesanyáddal nem tudod hogyan kell szépen bánni, ne is akarj egy nőt sem, mert nem tudod hogyan kell bánni velük...

2016. jan. 31. 09:37
 35/40 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan kamu kérdés, ennyire senki sem lehet tudatosan gyökér.
2016. jan. 31. 09:39
 36/40 anonim ***** válasza:

Hát ne is haragudj de te nem vagy épeszű ez tuti.

Szánalmas amiket itt össze hordasz de komolyan.

Hétköznap koleszban vagy,megdugsz mindenkit aki hagyja,ezt olvastam ki a kommentjeidből.

Elköltözni nem akarsz,efektíve ezért viselkedsz otthon gyerekesen hgy ki ne tegyék a szűrödet. Hogy anyuka mosson főzzön takarítson rád. Minek akarsz csajt haza vinni? Nem bírsz ki egy hétvégét nő nélkül?

Jaa... Meg hogy legyen már a kis városban is több csajod. Most neked komolyan ez a legnagyobb bajod amit leírtál vagy csak menőzni akarsz egy oldalon hogy te mekkora spíler vagy a csajoknál??

Mert lehet fele nem igaz annak amit a szüleidről írtál.

Ha pedig igaz akkor beteg ott az egész család.

22 éves vagy,kint a farkad anyud meg azt nézi? Gratulálok hogy ezt hagyod.

Szerintem itt veled van a baj.

Öntelt vagy,és nagyképű.

Írod itt világnak a hülyeségeidet. Követnek az osztáy társaid? Azoknak is gratulálok.

Nos tudod mi lesz a sorsod pár év múlva???

Megdugsz mindenkit most,aki hagyja,majd a suli után is. Majd amikor elérsz egy korba hogy kellene egy komoly nő,hát nem lesz....majd megnősülsz és elveszed a legrondább nőt mert másnak nem kellesz. Nagy jövő. Hidd el,sok ilyen nagyképű macsót láttam már,aki így élt fiatalom mint te,most meg egy begubózott több gyerekes,állandóan robotoló apuka. De ha neked ez jó.

Szerintem neked olyan nagy gondod nincs

2016. jan. 31. 11:15
 37/40 anonim ***** válasza:

Anyukádat a csicskádnak tartod? Ez a dolga? Nagyon tévedsz. Felnevelt mert ezt vállalta. Én az ő helyében úgy kidobnálak mint a szart. Lakj ahol akarsz.

Apukád tróger ruhákat hord? Talán nincs pénzük újra. Szégyelled a szüleidet? Szégyelld inkább magad.

Emeletes ágyon alszol? Nyilván oka van hogy nem kapsz másikat.

Te egy szánalmas kis alak vagy,akkora arccal hogy csak na.

2016. jan. 31. 11:28
 38/40 anonim ***** válasza:
xD
2016. ápr. 3. 22:14
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Vagy én vagyok a hülye vagy te nem tudsz írni de egy k***rva szót nem értettem abból amit előbb olvastam...
2016. ápr. 14. 14:38
 40/40 anonim válasza:
Apád is legalább akkora tahó lehet mint te mert ekkora bunkónak már születni se lehet csak tanulni. Szegény anyád rabszolgának van nézve ti meg a dzsuvában röhögtök rajta hogy majd megcsinálja. Pusztulj el te kretén
2016. ápr. 14. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!