Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hozzak így haza csajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzak így haza csajt?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok.

nálunk a párkapcsolati téma teljesen tabu, mikor szüleimmel tv-t nézünk és csókolózás van a tv-ben mindig nevetni kell, mert kínos, és még kisgyermekkorból megmaradt ez a szokás, és annyira kínos ezt a szüleim előtt és ha haza is hoznék valakit, főleg egy nagyon attraktív csajt, tuti faterom is folyamat piskálná meg jönne az idióta szánalams perverz vicceivel amivel saját magát tökre leégetné, anyám meg az előbb lerántott a földre és lehúzódott a nadrágom, és ki látszódott egy pillanatra a péniszem , igen kicsi péniszem van így lankadtan, de legalább az 5szörösére megnől amikor fölálll, na al ényeg, hogy anyám ilyeneket mondott hogy legalább meg tudja nézni hogy mostmár feleséghez lehetne-e adni meg ilyesmik, én meg mérgembe ilyeneket mondtam hogy takarodj te állat meg ilyenek de csak nevetett és nem száll le rólam.

olyanokat ne mondjatok h költözz el, mert nem merül fel mint lehetőség, csak így nem lehet nekik bemutatni senkit életem végéig.

nektek mi a véleményetek, mit gondoltok?

előre is köszönöm az időtöket

2015. dec. 26. 14:30
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Pedig a költözés lesz a megoldás hosszú távon. Miért nem opció?
2015. dec. 26. 14:40
 2/40 anonim ***** válasza:
Lehet komolyan elkéne errõl beszélgetned a szüleiddel vagy költözni Amint tudsz :)
2015. dec. 26. 14:43
 3/40 A kérdező kommentje:

jó nekem itthon...nem kell csinálnom semmit, anyám főz meg kimossa a gatyámat, meg gyakran jófej is...

a csajt is lerendezem annak a házánál, csak anyámék is kérdeznék hogy hová megyek én meg nagyon utálok hazudni.

2015. dec. 26. 14:44
 4/40 anonim ***** válasza:
0%

Eléggé ismerős a helyzet, mi is hasonló kínban nőttünk fel, két kisebb tesómmal. Ha valamelyikünknek alakulgat valami, akkor is hónapokig titkoljuk. Szerencsére már csak szünidőkben kell apával élnünk, mert más városban végeztük az egyetemet, de ígyis kínos, mert nem merem pl. elmondani, hogy van valakim, mert akkor elkezd csúfolkodni, kérdezősködni, öcsém szívatni, stb. Húgommal is ezt csinálják, öcsémmel is ez volt... Mondjuk perverz viccek nincsenek, meg semmi ami testiséggel kapcsolatos, mert az tiltott téma. De ígyis idegesítő.

Azt tudom ajánlani, hogy 1-2 hónapig amíg ismerkedsz, találkozzatok a városban. Nem kell már első randi után hazamenni. S ha arra is sor kerül majd, nem kell a szülők előtt felvonulni, menj a szobádba, ott ellehettek. Majd ha komolynak fognak látni a szülők, akkor nem piszkálnak. Szerintem amúgy azért csinálják ezt, mert nagyon gyerekes vagy még a korodhoz képest, és nem nézik ki belőled, hogy képes vagy kapcsolatra. Másrészt meg lehet te is tőlreagálod az egészet.... Ha még nem is vittél haza csajt, meg se próbáltad, honnan tudod, hogy mit csinálna vele apád?

2015. dec. 26. 14:45
 5/40 A kérdező kommentje:

és nem tudom mi hozhatna shiftet, mert nem megoldás a költözés, csak a kása kerülgetése

tehát váltás kell, shift.. mert ez nem maradhat életem végéig így, hogy nem mutatok be senkit.

2015. dec. 26. 14:47
 6/40 A kérdező kommentje:

igen, itthon eléggé gyerekes vagyok, de nálam ilyen nincs hogy 1-2 hónapig randizás, nálam 3-4 randi alatt megtörténik aminek meg kell, ha mégsem úgy alakulna, nincs több randi...

szóval itthon nagyon komolytalan vagyok, de csak mert az egész kínos a szüleim előtt, de a nők előtt azért máshogy viselkedek, ott komolyabb hatékonysággal működök

2015. dec. 26. 14:50
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Meg is van az oka, miért ilyenek veled a szüleid, mert nem nőttél fel, ne lepődj meg, hiszen nem viselkedsz felnőttként...

"nem kell csinálnom semmit, anyám főz meg kimossa a gatyámat"

2015. dec. 26. 14:54
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nonszensz, ne haragudj.... Komoltodj meg otthon, viselkedj felnőttként, kerüld a témában a vitákat, pergesd le magadon a beszólásokat, s egy idő után ha látják a változást, akkor az ők hozzáállásuknak is változnia kell. Ha tizenéves kamasz módjára viselkedsz apád előtt, természetes hogy még kicsinek képzelnek a kapcsolatokhoz, és ezért cikiznek. Ha te nem mutatsz felnőtt gondolkodást, és csak kihasználod a szüleidet (főzés, mosás stb.) nyilván okot adsz az egészre. Szóval csak te tudsz változtatni ezen...

Legyen akkor 3-4 randi.. te tudod.... de előtte nőjj fel akkor, és ne dekoratív csajokat vigyél haza. Én úgy látom, hogy nemigen vannak komoly szándékaid, de nyavajogni tudsz.

2015. dec. 26. 14:57
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyerekként viselkedsz, úgy is fognak veled bánni, ha felnőttként viselkednél, csak akkor bánnának veled gyerekként, ha mentálisan betegek lennének, csakhogy te nem viselkedsz felnőttként, szóval a te szüleidnél az előbbi probléma van jelen, és azon csak te tudsz változtatni. Egy nőnek sem kell anyuci pici fia, akinek kényelmes otthon, mert mindent megcsinálnak helyette...
2015. dec. 26. 15:00
 10/40 A kérdező kommentje:

nézd, ez a szüleim előtt irtóra kínos, akár komoly vagyok, akár nem.

a szüleim pedig élvezik hogy b.@szo.gat.hatnak, látom. meg olyanokat beszólogatnak... de csak ezzel a területtel van gond, egyébként minden ok lenne, ez nem ér meg egy elköltözést, főleg hogy hétköznap kollégiumban lakok, egy nagyobb városban...

csak gondoltam az itteni kisvárosban is szednék fel csajokat, csak kínos lenne hazahozni...

és a szüleimnek fogalmuk nincs a helyzetről...ha tudnák az igazságot, sokkot kapnának, csupán attól, ahogyan működöm nők körül. több srác is az osztályból a nyomomba szegődött, hogy másolhassák a skilljeimet, ezáltal valamilyen szinten egy kicsit sikeresebbnek látom őket mondjuk...

otthon meg pont az ellentettjét gondolják rólam.. érdekes téma ez.

2015. dec. 26. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!