Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzak így haza csajt?
22 éves srác vagyok.
nálunk a párkapcsolati téma teljesen tabu, mikor szüleimmel tv-t nézünk és csókolózás van a tv-ben mindig nevetni kell, mert kínos, és még kisgyermekkorból megmaradt ez a szokás, és annyira kínos ezt a szüleim előtt és ha haza is hoznék valakit, főleg egy nagyon attraktív csajt, tuti faterom is folyamat piskálná meg jönne az idióta szánalams perverz vicceivel amivel saját magát tökre leégetné, anyám meg az előbb lerántott a földre és lehúzódott a nadrágom, és ki látszódott egy pillanatra a péniszem , igen kicsi péniszem van így lankadtan, de legalább az 5szörösére megnől amikor fölálll, na al ényeg, hogy anyám ilyeneket mondott hogy legalább meg tudja nézni hogy mostmár feleséghez lehetne-e adni meg ilyesmik, én meg mérgembe ilyeneket mondtam hogy takarodj te állat meg ilyenek de csak nevetett és nem száll le rólam.
olyanokat ne mondjatok h költözz el, mert nem merül fel mint lehetőség, csak így nem lehet nekik bemutatni senkit életem végéig.
nektek mi a véleményetek, mit gondoltok?
előre is köszönöm az időtöket
egyáltalán van olyan lány akit fel tudnál vinni? :D
nagyon éretlennek és beképzeltnek tűnsz... ráadásul agresszív/bunkó is vagy
Jézus isten..minél több hozzászólást írsz, kezdem azt hinni, hogy nem a szüleiddel van itt a gond, hanem veled...Én 3 évvel fiatalabb lány vagyok, de sokkal érettebb mint te.
Tipikusan anyuci pici fia vagy, aki még 30 éves kora után is a szüleivel fog lakni, és az anyja fog főzni, mosni rá, az életről pedig semmi fogalmad nem lesz. De hiába is magyarázzuk ezt neked, a te gyermeki agyaddal úgysem fogod fölfogni, amiért talán hibáztatni se lehet, majd egyszer, ha agyilag is érett leszel hozzá, megérted.. :)
jesszusom mekkora retkes nagy önállótlan tahó lehetsz :D
ha ennyire nem tudsz semmit elintézni és élvezet hogy kimossák a gatyáidat, ne változtass semmit.
Szerintem nem azon kéne agyalnod, hogy vigyél haza így nőt, hanem inkább azon, hogy tudsz megtartani egy nőt.
Én ezen mondatod után
--> "jó nekem itthon...nem kell csinálnom semmit, anyám főz meg kimossa a gatyámat, meg gyakran jófej is..."
sikítva menekülnék tőled. Kevés olyan kiábrándító dolog van, mint amikor egy férfi nem akar felnőni, és nincs igénye arra, hogy elkezdjen egy önálló életet. Én két évvel fiatalabb nő vagyok, de külön élek, mosok, főzők magamra, valamint a lakást is rendben tartom, amiben élek.
Nem tudom milyen lehetsz élőben, de az itteni megnyilvánulásod rettentően kiábrándító. Előbb szerintem önmagadban kéne egy kicsit rendet tenni, majd a sarkadra állni.
„anyám ilyeneket mondott hogy legalább meg tudja nézni hogy mostmár feleséghez lehetne-e adni meg ilyesmik”
„anyám főz meg kimossa a gatyámat, meg gyakran jófej is...”
„nálam 3-4 randi alatt megtörténik aminek meg kell, ha mégsem úgy alakulna, nincs több randi...”
Kérdező, csak akkor fog változni a helyzeted, ha Logikusan gondolkodsz, mert jelenleg nem azt teszed: először is a szüleid a növekvő gatyádat ne viccnek tekintsék, hanem ilyenkor kellene Biztos Lelki Alapot adni neked, Férfit Faragni belőled. Rengeteg szülő éppen ezen a ponton rontja el, ne engedd, hogy kisajátítsanak. Az, hogy mos rád az anyud, természetes, de még egyszer: ne engedd, hogy 50 éves korodig egy gyerek maradj nekik, nem pedig egy felnőtt férfi, akire büszkék lehetnek és támogatását így is megkapnák.
Szex szempontból nagyon felszínes vagy, nem a nők álma, még akkor is, ha a szöveged jó. Amúgy belegondoltál már abba, hogy milyen izgalmas lenne otthon szexelned barátnőddel egy egész hétvégén keresztül, majd együtt aludni, nem csak gyors meneteket folytatni itt-ott? A hangos szex is izgató ;) Ha ilyen igényeid is lesznek, akkor máskép látod a szülői kapcsolatot is.
az meg a másik, hogy a kutya állandóan bekakál meg bepisál, de nem ám a kőre, hanem a szőnyegekre!
és azért ez egy kicsit gázos, nem?
1. hol tűntem beképzeltnek? nem látom
2. amint lesz önálló keresetem, elköltözök.
3. anyám házi asszony, az a dolga hogy kimossa a gatyámat.
4. már mért kéne agyalnom, hogyan lehet megtartani?
amikor élvezhetem a vadászatot, vagy kedvemre látogathatok 4-7 csajt párhuzamosan, persze azt bent a városban :D
#14 te két évvel fiatalabb, két járón lábó önállóság: a pénzt ugye nem anya-apa adja, amiből eszel, meg fizeted az albérletet, esetleg csak úgy a sged alá rakták?
csak most az a szitú hogy a kisváros egyik legjobb csaja hajt rám nagyon vadul, persze ő semmit sem sejt, hogy én azért fűzök máshol is, itt nem tudja senki ebben a porfészekben
és ugye nyilván nem ártana hazahozni....
anyám neg szívrohamotkapna ha itt pakolok egy csajt, a másik meg hogy az ágyam sem bírná, mert olya frankó kis emeletes, még 12 éves koromban kaptam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!