Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzak így haza csajt?
22 éves srác vagyok.
nálunk a párkapcsolati téma teljesen tabu, mikor szüleimmel tv-t nézünk és csókolózás van a tv-ben mindig nevetni kell, mert kínos, és még kisgyermekkorból megmaradt ez a szokás, és annyira kínos ezt a szüleim előtt és ha haza is hoznék valakit, főleg egy nagyon attraktív csajt, tuti faterom is folyamat piskálná meg jönne az idióta szánalams perverz vicceivel amivel saját magát tökre leégetné, anyám meg az előbb lerántott a földre és lehúzódott a nadrágom, és ki látszódott egy pillanatra a péniszem , igen kicsi péniszem van így lankadtan, de legalább az 5szörösére megnől amikor fölálll, na al ényeg, hogy anyám ilyeneket mondott hogy legalább meg tudja nézni hogy mostmár feleséghez lehetne-e adni meg ilyesmik, én meg mérgembe ilyeneket mondtam hogy takarodj te állat meg ilyenek de csak nevetett és nem száll le rólam.
olyanokat ne mondjatok h költözz el, mert nem merül fel mint lehetőség, csak így nem lehet nekik bemutatni senkit életem végéig.
nektek mi a véleményetek, mit gondoltok?
előre is köszönöm az időtöket
Eltaláltad, NEM anyu-apu pénzel, hanem dolgozom, így van saját keresetem amiből eltartom magam. Továbbá senki sem rakott semmit a fenekem alá.
+Szégyelld magad, hogy azt mondod anyukádnak az a DOLGA(WTF???), hogy kimossa a gatyád.
gratulálok akkor
miért, anyámnak mi lenne akkor a dolga? facebookozni egész nap? mert azt szokott ezen kívül, meg főzni.
ettől nem tartok, előző oldalon rosszul tapogattak, nem a szövegemen van a lényeg ( az kb. közepes, vagy xar, mikor hogy) hanem a szemkontaktuson és a szexuális kisugárzáson. Szóval ha lehet, megköszönném ha inkább ilyen jelzőkkel illetnél mondjuk a hímsoviniszta helyett :) Előre is köszönöm
Azt meg nem tudom hogy jött hogy a rabszolgám lenne, egy anya szerintem a gyerekeiért él, azért hogy azokat jóléetben tartsa. Legalábbis én így gondolom.
Természetesen fordítva is igaz. Egyébként nem tudom hogy jött ide ilyen felháborító hangsúllyal egyesekből, hogy anyám mossa a gatyámat... Na és akkor mi van_?
szóval te porszívózól, sütsz főzől, mosol, és még férfinak is nevezed magad? :D
na ezen kinyúlok :D
az a legeslegjobb, amikor nők akarják megmondani, hogy mi a tuti... egy férfinek... de semmi gond, hogy azt gondolod, hogy ez rendben van, hiszen ez a mai társadalom: nők nevelik fel aférfiakat ovodától kezdve középiskoláig, szinte női tanárok, nevelők stb.
férfiminta sehol... ez egy társadalmi szintű probléma, hogy emberek ilyen mélyen képesek élni a mátrixban...
az ágyam nem én vagyok. se a munkám se a pénzem se a hobbim.
viszont ha felveszem az asszonyszerepet az én vagyok.
tehát igen, az asszonyszerepben jóval kevésbé tetszelegnék, (amit nem lehet letagadni, ha valaki olyan) mint egy ágyon, (amiről csak én magam tudok)
mellesleg mint embert nem határoz meg egy ágy, de a cselekvések azok abszolút..
Akinek van még kedve komoly eszmefuttatást folytatni, akár más témában kapcsolatban, nyugodtan talicskázhatja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!