Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerettek ilyeneket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerettek ilyeneket hallani?

Figyelt kérdés

"Csak az számít hogy te itt vagy nekem/velem"

"Nélküled nem tudnék élni"

"Nélküled nem vagyok senki"

ui.:Vannak még ilyen kedvencek?

2010. márc. 23. 20:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

én a 2. meg 3.at nem szeretném, mert túl... nem is tudom. durva. ilyen 'öngyilkos leszek ha elhagysz' fílingű. én jobban szeretem az olyanokat, h

úgy örülök h itt vagy nekem, csak téged szeretlek, nem tudnék mást szeretni, stb.

2010. márc. 23. 21:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne mond rájuk azt, h naívak, náluk ezek olyan varézsszavak lehetnek mint nálunk a : "Jössz kefélni" / "De jó izmos vagy" xD
2010. márc. 23. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam mondani barátnőmnek, hogy: Jááj te nagyon csunya vagy!!:D Persze viccből és ő is érti a poént, na meg utána költök én neki olyan szerelmes verseket, hogy ihaj!:D
2010. márc. 23. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát örülni örülök, de valahogy engem az jobban lázba hoz, amikor úgy néz rám :):) Tudom, nagyon nem vagyok romantikus :( Bánt is, de hát nem tehetek róla. Nekem sokkal jobb, amikor átkarol, érzem az erős kezét magamon, vagy amikor megölel,még a majd 180 centimmel is picinek érzem magam :):) Kár, hogy nincs senkim :( Azért néha jó nosztalgiázni :)
2010. márc. 23. 21:17
 15/19 anonim válasza:

Nagyon szeretem ezeket :)

Meg azt, ha azt mondja, "annyira szép vagy" és ha azt hallom: "Nem tudom mi lenne velem nélküled"

2010. márc. 23. 21:19
 16/19 anonim ***** válasza:

-Annyira szép vagy!

-Én meg annyira Imádlak!(:

kb ennyi:D

2010. márc. 23. 21:43
 17/19 anonim válasza:

Én ezeket valamiért nem szeretem hallani. Egy sima szeretlekkel nálam sokkal többet lehet elérni. Osztom a gyönyörű vagy-ot is, az is elolvadós:):)

Szerintem ezek már túl nyálasak... én ettől menekülök. De nem is vagyok átlagos. Azt hiszem kihagyták belőlem a nyálas lányregény faktort:):):) 15/L

2010. márc. 23. 22:46
 18/19 anonim ***** válasza:
a 2.és a 3. túl sok..nyálas meg már...azok sztem nem olyyan jók..mondd azt hogy szép,vagy csinos volt ma..stb..
2010. márc. 24. 16:20
 19/19 anonim ***** válasza:
á, a szép túl átlagos, sok szép ember van. Ha azt mondod "gyönyörű vagy" na, az király :D nekem az első is nagyon tetszik, a másik kettő kicsit erőltetett (szerintem). amúgy meg pirulós fajta vagyok, tehát a reakció azonnali vörös arc.:D
2010. márc. 24. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!