Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyák! Vagy nők! Mit vigyek a leendő anyósomnak? Tinektek mi lenne a jó és hogy? (részletesen lenn)
Figyelt kérdés
Sziasztok.14 éves vagyok 4 hónapja járok 1 lányal de a gond az hogy egészen idáig tiltották a barátnőm szülei a kapcsolatunkat, így eddíg hivatalos nem csak titokban zajló randi volt. De a szünetben akarunk 1 sor randit tervezni, de a randi elején elszeretném kérni az anyós,após lányát :D Na de azért ha már 4 hónap után félteték a lányukat, egy számukra idegentől, most szerintem szép gesztus lenne ha vinnék valami virágot az anyukának. ÉS itt jön a kérdés.Mit? Csokor,szál,cserepes?2010. márc. 23. 19:59
2/11 anonim válasza:
én annak örülnék ha megtanulnál magyarul...
3/11 A kérdező kommentje:
Kösz a gyors választ 1. De kérlek aki csak bunkóságot tud írni az kéméljen és menjen el a ...
2010. márc. 23. 20:03
4/11 anonim válasza:
Ez igazán kedves gesztus tőled. Szerintem egy szál virág tökéletesen megteszi :)
Én kifejezetten örülnék neki, ha jönne a lányom barátja, és egy szál virágot hozna pl. Biztos kellemesebb hangulatú lenne a bemutatkozás.
5/11 anonim válasza:
háááttt... valami kisebb csokor... 1 szál túl személyes... de ne bazi csokor legyenn, hanem vmi iesmi:
6/11 A kérdező kommentje:
Wáó :) köszönöm. és az apósnak mit vigyek? Vigyek?
2010. márc. 23. 20:08
7/11 A kérdező kommentje:
Minőségi bor? Egri bikavér?
2010. márc. 23. 20:09
8/11 anonim válasza:
Ez nagyon jó ötlet, mármint a virág. A bor is aranyos, de én meglepődnék, ha egy 14 éves gyerek bort hozna, de jobb ötletem tényleg nincs, a borokat utálom, így a márkát nem tudok javasolni, de az biztos, hogy a Tokaji isteni :)
10/11 anonim válasza:
Kaktuszt, meg egy nagy lámpaernyőt! Az apától meg tarts több mint egy karnyújtásnyi távolságot, nehogy kapj egy nagy taslit! És ne felejtsd el, szégyen a hasznos, de futás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!