Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap randim lesz, ami tuti "azzal" fog végződni, most ezért rossz volnék?
Már lassan 4 hónapja nem voltam férfival,és tegnap megkeresett egyik ismerősöm,hogy eljönne hozzám,és jól leápolna,közben ehetnénk valamit,ilyenek.
Számomra ő mindig is vonzó volt,mert már 1 éve ismerjük egymást,és azon gondolkodtam,hogy én most rossz lennék ez miatt,hogy egyből le*fekszem vele?
Mindketten felnőtt,független emberek vagyunk,tehát ártani senkinek nem ártunk,csak most csodálkozom magamon,mert nem szoktam kalandokba belemenni,nem fekszem le akárkivel.
"Mindketten felnőtt,független emberek vagyunk"
Akkor meg a ti dógotok.
1 ha azt mondta leápol azt nem nevezzük randinak.
2 ne akard tudni milyenek az ilyen férfiak akik csak úgy random leápolgatnak nőket.
3 igen irígy vagyok mert már én sem voltam egy ideje nővel, de leápolni sose áplonék senkit, max szeretkeznék vele.
4 igen felnőttek vagytok és jó szórakozást.
5 remélem utólag sem bánod meg.
ki a fenét érdekel, hogy te most megdugatod magad valakivel vagy nem?
Engem pl hidegen hagy!
Amúgy most megerősítést kérsz, hogy nem vagy r*b*nc, vagy egyetértést, hogy az vagy?!
Ha már megfordul a fejedben, hogy ez esetleg nincs így rendben, akkor jól gondold meg a dolgot. A szexuális feszültség levezetésének egyéb módjai is vannak, gondolom ezt te is tudod.
Másrészt azért ezt nem nevezném egy éjszakás kalandnak, hiszen régebb óta ismeritek egymást.
A "leápolás" kifejezés azonban számomra lealacsonyító lenne, mert a szex nekem többet jelent, mint az ösztönök kielégítését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!