Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapra eltűnik, aztán még én vagyok a rossz?
Fél éve még eléggé padlón volt a kapcsolatom, majdnem szakítottunk. Megismerkedtem egy másik sráccal, barátkoztunk, aztán mondta, hogy inkább a barátnőjét választja, gondoltam, legyen, akkor én is helyrehozom inkább a kapcsolatom (nem, nem volt semmi köztünk)
Erre a srác komplett eltűnt két hónapra, de nemhogy nem láttam, de egy mukkot se hallottam felőle azt leszámítva, hogy egyszer megírta, szakítottak.
Én meg közben inkább helyrehoztam a kapcsolatom.
Erre ma bármi előzetes megbeszélés nélkül beállít hozzám a srác egy sajnálommal meg egy olcsó bizsuval (azon a 300Ft-n inkább csokit vehetett volna, nem hordok ékszereket, és elég jól keresek ahhoz, hogy minőséget vegyek, ha meggondolnám magam)
Megkértem, hagyjuk egymást, mert ez így nem fog menni.
Tényleg én voltam túl durva?
20N, 30F
Nem. Teljesen érthető a viselkedésed.
Azért remélem jó a kapcsolatod és nem csak azért hoztad helyre... :-)
Nem, valóban helyrehoztam.
Mert eleinte nagyon jó volt, csak elhanyagoltuk egymást, felmerült, hogy szakítunk, aztán nekiálltunk átbeszélni, 1 hónapja minden a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!