Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A zárkózott, buliba nem járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A zárkózott, buliba nem járó emberek hogy ismerkedhetnek?

Figyelt kérdés

Értsd: Minek járjak buliba, ha ott úgysem találnék olyan embert, aki olyan, mint én, hiszen engem sem szórakoztat egy buli. De azt vettem észre, hogy a legtöbb rendezvény, amikre elmegyek, könyvbemutatók, túrák, conok, ott meg csak párosával mennek az emberek. Mármint fiú-lány. Én nagyon szeretnék új kapcsolatokat, de nehéz, mert alapból utálom az embereket, és ez a kettősség nagyon rossz.

És nem nézem társkeresőnek ezt az oldalt, lévén, hogy már 6-7 éveregisztrált tag vagyok itt.

2015. dec. 16. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor maradnak az ismerkedős, chates, társkereső oldalak neten.
2015. dec. 16. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, ez elég nehéz kérdés, én is szembesülök vele egy ideje. Sokan ismerősökön keresztül lyukadnak ki valaki mellett, de az említett programok is jók lehetnek.

Egyre kevesebb kedvem van kimozdulni hasonló okokból, neten meg nem szeretek, úgyhogy még én is várom az okosságot.

2015. dec. 16. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy ezekre szoktak események lenni pl facebookon, szoktam látni neten csoportokat akik mennek túrázni stb. Lehet csatlakozni, és nem egyedül mész már oda te sem, hanem előre leszervezetten. Az interneten kb mindenre lehet találni embert :) Akik nem szeretnek egyedül elmenni valahová, ők interneten szedik össze az embert, persze ha nem olyan szerencsések hogy pont vannak ilyen ismerősök a közelben is.
2015. dec. 16. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a mai fiatalságot elbxta a facebook meg az ehez hasonló oldalak... Próbálkoz parkokban, könyvtár, könyvesbolt, mozi, ruhásüzlet, pláza stb.
2015. dec. 16. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne... :(
2015. dec. 17. 09:25
 6/7 anonim válasza:
Baráti körökön, társaságokon keresztül pl.
2015. dec. 20. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetemen. Rengeteg lehetőség
2019. ápr. 7. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!