Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós, zárkózott vagyok, ki se nagyon mozdulok itthonról. De hogyan ismerkedhetnék meg így egy férfival?
Nekem sosem volt párkapcsolatom, én is depressziós vagyok.
Bár a legtöbb nő aki tetszett is vagy túl felszines, hisztis volt, vagy foglalt.
Néha úgy érzem, hogy vagy én vagyok őrült, vagy mindenki más. De egy normális (lelkileg) nőt még sosem találtam.
Lehet lepontozni, de én nem jönnék össze egy depressziós személlyel. Mert van az a fajta depressziós, akinek mondhatsz akármit, csak még mélyebbre süllyed az önsajnálat bugyraiban és akármit teszel, sosem fog javulni az állapota. Egy ilyen személy előbb vagy utóbb, de engem is esélyes, hogy magával rántana.
Előbb bizonyítsd be, hogy nem vagy gyenge, kerekedj felül a gyengeségeden és UTÁNA gondolkozz csak azon, hogy párkapcsolat. Mert ha depressziós vagy, azon egy párkapcsolat nem hogy segítene, még ronthat is, ha nem úgy alakul.
Egyébiránt ha még gyógyszereket is szedetnek veled, akkor a pszichiátered rabszolgája vagy, aki nem akarja majd, hogy elszabadulj tőle, mert anyagi érdeke, hogy szedd a gyógyszereit.
Bocs, de őszintén így gondolom.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!