Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 13 éves fiú vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 13 éves fiú vagyok. Régóta bánt h nincs egy rendes baratnőm. Mit csinaljak? Hol talalkozhatnék az én parommal? Már nagyon fáj. Egy rendes barátnő kéne aki megért és gyengéd velem. Vajon kaphatok hamarosan egy iet?

Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 07:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
tetszik az ötlet megfogadom thx.
2008. szept. 16. 12:45
 12/15 anonim ***** válasza:
13évesen még ne legyen szerelmi bánatod :) fiatal vagy még. majd jöbbek a lányok ne félj :) am meg ha nagyon szeretnél egy rendes bnőt akk. iskolában nézz körül. biztos találsz vkit:P aztán csak lazán :) sok sikert
2008. szept. 17. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Még ott van a tojáshéj a fenekeden, sztem még nem kellene a csajozás témájával foglalkoznod! Igaz, h. a mai világban nem ritka, h. vki 10 évesen nem szűz & 12 évesen szül, de Te azért még próbálj normális ember maradni... még legyen a tanulás az 1.!
2008. szept. 18. 11:49
 14/15 A kérdező kommentje:
OO ember csend a tanulassal!10-es mediam van
2008. szept. 18. 17:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Mia nem eleg a 9,80 meg jobb kell?
2008. szept. 18. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!