Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 13 éves fiú vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 13 éves fiú vagyok. Régóta bánt h nincs egy rendes baratnőm. Mit csinaljak? Hol talalkozhatnék az én parommal? Már nagyon fáj. Egy rendes barátnő kéne aki megért és gyengéd velem. Vajon kaphatok hamarosan egy iet?

Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 07:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
:)hamarosan, biztosan, de szerintem ez még nem mostanában lesz. Kitartás, egy-két év és meg lesz a párod
2008. szept. 15. 07:57
 2/15 A kérdező kommentje:
Jó de nagyon fáj nem hiszem h addig kibirnám :((
2008. szept. 15. 09:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Mit csinálj, hol találkozhatnál egy lánnyal? Nézz szét az iskolában (másik osztályokban is!); a környéken, ahol laksz (nincs egy hasonló korú szomszéd lány, akivel szimpatikusak vagytok egymásnak?); barátaid családjában (pl. valamelyik haverod hasonló korú lánytestvére is lehet a kiszemelt); járj valamilyen edzésre, szakkörökre, könyvtárba - ott is könnyen felfigyelhettek valakivel egymásra. Ha már kinézted, menj oda, beszélgess vele, de ne tolakodj! Ne mondd, hogy gyengéd párt keresel, kezdd inkább a barátság kialakításával, ami bármikor tovább fejlődhet! :)
2008. szept. 15. 10:57
 4/15 A kérdező kommentje:
Hmm.Nem rossz ay ötlet közönöm megfogadom erre h ne tolakodjak gondoltam :)
2008. szept. 15. 11:55
 5/15 anonim ***** válasza:
ember, én 15 vagyok (és szerintem nincs túl hülye fejem, hogy ne találnék barátnőt) és nincs csajom. nyugodtan várj vele, ezekhez a csajozós témákhoz kicsit fiatal vagy szerintem. 12-13 évesen énis olyan depresszióba estem (még mostis szoktak ilyen depressziós "rohamaim" lenni) hogy 2-3 hétig alig volt kedvem bármihez is, még a legrosszabbon is elgondolkoztam... (szerintem kilehet találni, hogy mi az.. :S) nem mondom neked a szokásos hülye dumákat, hogy inkább koncentrálj a tanulásra, ezek engem sem érdekeltek. keress egy jó hobbit, amivel foglalkozhatsz szabadidődben és nem kell ilyesmikre gondolnod. 2-3 év és úgyis "ösztönből" újra menni fog a csajozás. :D
2008. szept. 15. 15:39
 6/15 anonim ***** válasza:

Igen, 13 évesen még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy megtaláld a párod, és még tényleg odébb van ez a dolog, ki is fogod birní addig, mert ebbe még senki nem halt bele. Egyébként pedig nem kell keresni, mert ha akar akkor úgyis megtalál, csak ne akard olyan erősen.

És biztosan lesz egy lány, ettől se félj.

2008. szept. 15. 16:38
 7/15 A kérdező kommentje:
LoL! Hááát talán
2008. szept. 15. 17:07
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem szoktam tolakodni nyugisan mindig ezt tom és erőszakoskodni se szoktam
2008. szept. 15. 17:09
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

Sorry, de nem értek egyet azokkal akik azt mindják, hogy ráér még ezzel... Ha van barátod/barátnőd akkor sokkal nyugodtabb vagy, jobban élvezed az életet. Tessék délutánonként a haverokkal járkálni a városban, elmenni olyan helyre ahol sok az ember (főként csaj :))

(Jah és lenne egy kérdésem: te ugye nem voltál ma suliba, mivel az időpont 7:44 és akkor ugyebár tanítás van...?)

2008. szept. 15. 19:58
 10/15 A kérdező kommentje:
jaja de voltam csak 9-re kellet suliba menni 10-es mediam van fiam
2008. szept. 16. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!