Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most azt hiheti hogy felültett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most azt hiheti hogy felültettem, miért?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, vele megbeszéltem egy randit msn-en, találkoztunk minden jó volt,(volt csók is) azóta beszélgetünk minden nap msn-en, de még nem találkoztunk újra, most akkor nem akar velem többet találkozni, vagy nekem kéne újra kezdeményeznem? A randink óta már eltelt másfél hét is. Mert tudom hogy tetszem neki, mert ezt megbeszéltük, de akkor miért nem hív el újra? Vagy komolyan azt hiszi hogy felültettem? L/18
2010. márc. 23. 08:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Miért is hihetné azt hogy felültetted?
2010. márc. 23. 08:52
 2/14 A kérdező kommentje:
Pontosan.
2010. márc. 23. 08:55
 3/14 nielindi ***** válasza:
hivd el te valahova.
2010. márc. 23. 08:57
 4/14 anonim ***** válasza:
egyszerűen beszari. lehet jobb is neked enélkül a fiú nélkül, mert állandóan fognod kéne a kezét, mint az anyja.
2010. márc. 23. 08:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Mit ponotsan?

Azt kérdeztem hogy miből gondolod hogy azt hihetni hogy felültetted?

Amit írtál abból ez nem derül ki

2010. márc. 23. 08:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Azért gondolom, hogy netán azt hiheti mert mikor elköszöntünk egymástól nem volt semmi csók, csak sima arca puszi :\ Lehet rosszul esett neki, hogy elköszönésnél nem adtam neki csókot.
2010. márc. 23. 09:02
 7/14 anonim ***** válasza:

Rosszul esett neki?

Itt valami más lehet a gond

Ő a pasi, talán neki kellett volna kezdeményeznie a csókot

2010. márc. 23. 09:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom, de más okát meg nem látom arra, amiért nem hív el újra randizni :\
2010. márc. 23. 09:07
 9/14 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle az a legegyszerűbb
2010. márc. 23. 09:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Figyelj :)) - Szerintem azt várja hogy kimutasd te is érdeklődsz iránta - Hívd el Te most valahova- utána fognak történni tovább az események - Szerintem most az kell neki hogy kimutasd te is tennél valamit ezért a dologért -

Hívd el ha elmegy simaügy utána az ő köre jön :)

Ha mellébeszél akkor egyértelmű a dolog

22F

2010. márc. 23. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!