Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha áthívom filmet nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha áthívom filmet nézni hiheti azt hogy akarok valamit? (pl szex)

Figyelt kérdés
ezt mondhatjuk randinak is...szóval meddig szabad elmennem? csók?(csajvok)
2009. aug. 13. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha igent mondtál, akkor hiheti azt, hogy bejön neked, járni akarsz vele, vagy szexet akarsz tőle. Csak te tudod mit akarsz és meddig akarsz elmenni. Nem az a kérdés, hogy meddig szabad elmenni, hanem hogy te meddig akarsz elmenni. Szerintem az első randin a szex túl korai, max csókig mennék el.
2009. aug. 13. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért hát nem akarsz??? :D :D :D

Nem tudom a korodat, de ha akarsz Tőle valamit, abban sincs semmi rossz. Csak legalább Te tudd, hogy mit akarsz Tőle? Aztán ezt a megfelelő formában közölheted is, mert a pasik abból értenek. Ha azt várod, hogy találja ki, mit akarsz; lehet, hogy sokáig kell várnod, vagy nem az kapod, amit szeretnél. Ha jó pasit választottál ki a célra, akkor attól sem kell tartanod, hogy k.rvának tart majd utána. Minden a körülményektől függ. Tehát mit akarsz?

2009. aug. 13. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Hááát ha engem áthivna egy csaj "filmezni" és be is jön a csaj akkor tuti átmennék.Am meg attól függ te mennyit akarsz.Én olyat nem tennék amit a csaj nem akarna...28F
2009. aug. 13. 16:19
 4/4 A kérdező kommentje:

15 vok..a srác 20...ittvolt...filmeztünk...vagyis nemnéztünk filmet csak beszélgettünk:)

még csókse volt...:Dmajd jövőhéten nála:D

2009. aug. 13. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!