Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

4,5 évvel ez előtt baráton keresztül megismertem egy szép kedves lányt beszélgetünk meghívtam egy piára, aztán búliztunk egy kicsit aztán ennyi.

Aztán most eszembe jutott megkerestem iwiw-en és felvetem msn-re és beszélgetem vele ő nagyon örült annak,hogy eszembe jutott nekem.

megkérdeztem tőle mit dolgozik,hol dolgozik,van e barátja azt monta nincs,aztán ennyi. Szerintetek hogyan tovább mit csináljak?

2010. márc. 22. 22:40
 1/5 anonim válasza:
77%
mért nem hívod megint randira?
2010. márc. 22. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még beszélgess vele párszor msn-en, és aztán hívd el egy randira. Én valahogy jobbnak érzem nem sürgetni annyira a személyes talit, bár ez lehet csak az én hülyeségem :)
2010. márc. 22. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Beszélgetés, aztán hívd randira.

GYERÜNK CSŐDÖR!!!

2010. márc. 24. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:

beszélgettünk/beszélgettem igéket két tével, buliztunk igét rövid uval, ezelőtt időhatározót egybe, felvettem igét két tével kell írni. Szóval a mit csináljak kérdésre a válasz: vedd elő a jó öreg 11. kiadást és tanulj meg helyesen írni.

A csajjal szerintem van esélyed arra hogy összejöjjetek.

2010. márc. 24. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
szaladj a falnak
2010. márc. 24. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!