Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdhetném újra?
Figyelt kérdés
Nemrég szakítottunk a barátnőmmel közös megegyezés alapján elég hosszú idő után, az egyetem miatt túl nagy a távolság, és így kiesett egy csomó idő, így nem tudtam csajozni. Most van egy lány aki tetszik nekem, szerintem én is bejövök neki, de hogyan közeledjek felé? Hol és hogyan próbáljam meg?2015. dec. 12. 19:34
1/1 anonim válasza:
Tudod a facebookját? esetleg ott írj rá, vagy szólítsd meg. Ha nemet mond azt is el kell fogadni, de legalább megpróbáltad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!