Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, hogy igazán szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy igazán szeret e, vagy csak mondja? Gyors válaszok légyszives

Figyelt kérdés
Már régen jártunk, és és naon szerettem. Most is akarok vele, találkoztunk is, de nemtudom, hogy csak mondja e hogy szeret vagy tényleg igaz. Ír vagy 100 sms-t de élőbe én megyek hozzá oda. 23 kép van róllam a telefonjában, és elég rosszul tanul, msnenen se lehet fent. Mit tegyek, járjak vele?
2010. márc. 22. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha van 23 képe rólad, akkor igen.
2010. márc. 22. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezek szerintem nem kizáró okok. semmi okod a szakításra. ettől még szerethet. vagy ha kételkedsz benne kérdezz rá, és ha szeret akkor tuti vezsi a lapot és jobban odafigyel rád.

17/F

2010. márc. 22. 17:25
 3/6 A kérdező kommentje:
de én szoktam tőlle kérdezni, persze h aztmondja hogy igennn... de nemtudom...sms-ben meg msn-en nagy a szája, mikor odamegyek hozzá akkor velem beszél 2 mondtot barátaivala többit... meg rám se néz...
2010. márc. 22. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:

17:25 ös vagyok

lehet h fél bevállalni téged a barátai előtt mert hogy cikiznék. tudom hogy milyen ez sokan ott szivatják az embert mikor van barátnője/barátja. pedig ezt fel se kéne venni mert ezért miért cikizni valakit? mert irigyek. amúgy szerintem ennyi lehet a baj, hogy ettől tart hogy a haverjai cikizni fogják. vagy nem elég érett a srác.

2010. márc. 22. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
gyors
2010. márc. 22. 18:34
 6/6 A kérdező kommentje:
igen az lehet,mert ma is odamentem hozzá, és rögtön odajöttem osztály társaim is, meg az övéi is, és rögtön elkezdték mondani.
2010. márc. 23. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!