Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Surgos lenne! 28 adikan kellene megjonni a menzeszemek es tegnap este a parom telibe ment, en nem szedek gyogyszert terhes lehetek? Vagy a menzi elott par nappal mar nem? Gyors valaszok kellenenek.
Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 14:32
1/12 anonim válasza:
Igen terhes lehetsz! nagyon is!:) gratula;)
3/12 anonim válasza:
még menzi alatt is akár.. simán lehetsz terhes.
4/12 anonim válasza:
Attól függ a ciklus melyik napján van peteérésed.
(bárcsak én esnék teherbe, nem pedig te!!!)
24/N
6/12 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat
2009. okt. 23. 15:10
7/12 anonim válasza:
Bizony terhes lehetsz. Én is így jártam...
8/12 anonim válasza:
Bármikor lehetsz terhes, ha szexelsz, max kisebb vagy nagyobb az esélye. Így azért nem is olyan kicsi:(
9/12 A kérdező kommentje:
en ugy tudtam vagy gondoltam,hagy igy mar teljesen minimalis az eselye.az ember mindig tanul.
2009. okt. 23. 16:38
10/12 anonim válasza:
szerintem minél előbb menj esemény utániért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!