Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizzak egy ex pasitommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizzak egy ex pasitommal ami nemis olyan egyszerű?

Figyelt kérdés
pontositok...a srác annyi idős mint én voltunk együtt suliban és utánna de én szskitottam vele mindig mert besokaltam hogy sziv-füvezik nemtom engem zavart,megkértem ha velem van ne tegye ez ideig óráig ment de nembirta ki.Nagyon helyes szépfiú aranyos jószivű rosszat nemondhatok rá sőt vicces is minden ok vele csak ez az egy nem...Szeretném őt de elnézzem neki ezt a hibáját?ti mit tennétek?kár lenne megint elszalasztani őt.ja van csaja elég rondácska nemis szereti csak együtt vannak miatam simán dobná...Köszi a válaszokat...
2010. márc. 21. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék mennyi idős vagy.Aztán annyit hogy a füvezést ne toleráld megváltozni nem fog(tapasztalat).Az emg elég undorító dolog hogy tudod van barátnője de elszednéd tőle..ne feledd te is lehetsz az a "rondácska" barátnő egyszer akitől elszedik.Nem akartam bunkó lenni ne haragudj de ez az igazság:)
2010. márc. 21. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem tudnám tolerálni a drogozást. A dohányzást és az alkalmankénti lerészegedést elviselem, de hogy a párom füvezzen, azt nem bírnám.
2010. márc. 21. 21:52
 3/3 A kérdező kommentje:
25 vagyok....nem szedném el tőle de ha velem akar lenni?csak én dilemmázom hogy érdemes e vagy mindig a haverokkal fog pörögni a téren megint?érti kedves?
2010. márc. 21. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!