Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizzak a nagybátyámmal?
Figyelt kérdés
aki idősebb nálam 21 évvel én meg csak 15 vok2011. aug. 11. 09:16
1/13 anonim válasza:
1. apád lehetne
2. család tag. elég beteges
4/13 anonim válasza:
Ugye ez csak a te fejecskédből pattant ki és a nagybátyó erről semmit nem tud?
5/13 anonim válasza:
Kérdezd meg anyádat, te korlátolt. Kinek jut ilyen az eszébe? Lány létedre eléggé lealacsonyítod magad.
Egyébként kamu a kérdés, mert épeszű ember ilyen kérdést nem tesz fel.
6/13 anonim válasza:
sztem ez csak a te gondolatod. ha nagybátyád hívott/hívna el randizni....hát akk biztos elég beteg egy ember. 36 évesen már azért na.....
7/13 anonim válasza:
(nem egy 15 éves p*csára vágyik aki ráadásul a rokona, és itt nem csak a szexre utalok)
*előző voltam*
8/13 Valaki0702 válasza:
TE választasz meikre menjen Napi szarra vagy Nem kutyára ??
xĐĐ
9/13 anonim válasza:
Ha oltári nagy balhékat akarsz, akkor feltétlenül. Egyébként felejtős.
Komolyra fogva: ha 15 éves lánykaként ábrándozol a sármos nagybácsiról, az nem gond. Csak ne akard az álmodozást valóra váltani.
Ha viszont a nagybácsi szeretne veled randizni, akkor jelezd édesanyádnak, hogy tegye helyre a nagybácsit. Ha ez sem segít, akkor további segítséget kérhetsz hivatalos úton.
10/13 anonim válasza:
Ha cigány vagy, akkor apáddal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!