Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talalkozzak egy idosebb pasival?
Figyelt kérdés
Kb ket hete beszelgetek egy 30 eves pasival akinek nincs se felesege se gyereke.. Tehat szabad a palya. Talalkozni szeretnenk de en felek mert o irto jol nez ki (2 meter magas izmos szoke haju) en meg tok atlagos vagyok. Nagyon jol elbeszelgetunk es ugy tunik minden oke lenne de felek hogy meglat es nem tetszem majd neki annyira.. En 160 cm vagyok atlagos testalkatu szoke kek szemu.. Kuldtunk mar egymasnak kepet es tetszettem neki de azert az megis mas mint eloben. Szerintetek talalkozzak vele vagy maradjon meg ez igy csak levelezesben ? 19/L2015. nov. 23. 00:53
11/14 anonim válasza:
Elegge jartas vagyok ebben a temaban, ha gondolod, irj, megprobalok segiteni :)
18/L
12/14 anonim válasza:
Szia 40éves férfiként azt tanácsolom hogy találkozz vele és a beszédéböl a gesztikulációiból kiderül hamar hogy csak AZT akarja vagy komolyan érdekled,olyan helyen randizz vele,ahol sok szép lány is megfordul és ha már akkor minden csajra rásandit akkor ne is foglalkozz vele!
Szerintem ha egy randi alatt a lány feláll és otthagyja a pasit az teljesen természetes!Pl.én is randi közben megmondtam a nőnek hogy más elképzelésem van fizettem,felálltam és távoztam!
13/14 anonim válasza:
Találkozz. Nekem is jó lenne egy ilyesmi koru lány. 34/F
14/14 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel csak a tested kell neki. De a találkozásban még semmi nincs csak ne légy naiv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!