Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talalkozzak egy idosebb pasival?
A te aggályod szerintem felesleges. Én amiatt félnék, hogy egy idegennel találkozok, és nem tudhatom igazán, hogy eddig mindig őszinte volt, vagy össze-vissza hazudott. Persze ezt te érzed.
19L
Játszod itt az Anastasia Steele-t... XD
Szerintem túlgondolod a dolgot. Ha szimpatikus és tetszik neked, akkor miért ne találkozz vele. Lazulj el, add magad, nem veszíthetsz semmit.
(Persze azért vigyázz magadra. Az illető lehet kamuzik, és nem úgy néz ki, ahogy mondta. Az is lehet, hogy idősebb stb... Szóval csak óvatosan, első 1-2 randin nem javasolt felmenni a lakására, ismerd meg előtte személyesen is.)
Az 1-esnek igaza van.
Nekem fura, hoyg sokkal fiatalabb és sokkal kisebb lányt miért keres valaki, ha társnak keresi.
Élettapasztalatban és testméretben is hatalmas előnnyel rendelkezik hozzád képest, és ezt ellened is fordíthatja.
ez nem apa komplexus. egyszerűen egy 20 éves srác alkalmatlan még az apa szerepre :D
ja nem bocsánat. én alkalmatlan vagyok még az apa szerepre. 24F
Azert nem mondanam idodnek. En 35 vagyok de sokszor ugy erzem a fiatalabb lanyok kellenek.:)
Sokszor kapok huszoneves lanyoktol mosolyt is,remek visszajelzes,hogy ne erezzem oregnek magam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!