Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit szóltok ahhoz, ha egy lány motorozik? Motoros lányok meg tudnák osztani a tapasztalataikat?
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 17:33
1/12 opened paradise válasza:
Ugye itt nem egy Vespa-t nevezünk motornak?
2/12 A kérdező kommentje:
például honda cbf 125. vagy kawa er6n
2015. nov. 21. 17:38
3/12 anonim válasza:
Felőlem. Ő dolga.
Bár egyik reggel se szeretnék arra ébredni, hogy a bnőmből szervdonor lett.
4/12 opened paradise válasza:
Na várjunk csak...egy ilyen kapcsolatban én ülnék hátul és én lennék a benzinmaca? :D
5/12 A kérdező kommentje:
vagy mennél előtte-mellette-mögötte a sajátoddal :D
2015. nov. 21. 18:30
6/12 opened paradise válasza:
Nem,én egy oldalkocsisban akarok utazni!
7/12 anonim válasza:
Én "motoros lány" vagyok, tapasztalataim szerint nagyon bejön a pasiknak. Igaz, h azelőtt sem volt gondom ilyen téren, de amióta motorzom, még több figyelmet kapok.
8/12 anonim válasza:
Mögötted mennék. Feltéve ha nem laksz túl messze és írsz
9/12 anonim válasza:
szerintem ezt inkább onnan érdemes megközelíteni, hogy egy motoros csajnak mennyire jön be egy nem motoros? szerintem a motorozás egy olyan hobbi ami eléggé meghatározza egy ember életét, mert ha tegyük fel motoros csaj vagy és te motorozni akarsz a hétvégén vagy túrára menni és a barátod nem motorozik akkor nyilván kifújt a program!
10/12 anonim válasza:
Azt, hogy inkább a karomon motorozzon a kezeivel, mert nőre motort bízni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!