Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el a lányt?
Figyelt kérdés
1-2 hónapja találkoztam egy lánnyal, aki helyesnek tűnt meg jót beszélgettem vele. Most találtam 1meg véletlenül face-n. Szeretném elhívni, hogy megismerjem, de hogyan hívjam el? Nem beszéltem vele sokat és az is jó rég volt. Mi kéne írnom neki? Bocsi, de nem vagyok valami nagy nőcsábász :)2015. nov. 20. 10:04
1/2 rrrrrreennnnn válasza:
Mondjuk valami ilyesmi formàban,ahogyan itt leírtad...
Szia. Véletlen talàltam Ràd Fb-n. Kb. 2 hònapja beszélgettünk és nagyon szimpatikus voltàl. Azt szeretném kérdezni, megismételhetjük-e a talàlkozàsunkat, kicsit hosszabb időre. Szívesen meghìvnàlak egy teàra, vagy moziba,vagy ahovà szeretnéd...
Annyira tùl tudjàtok bonyolìtani...
2/2 anonim válasza:
Irj ra csak spontán aztan majd latod hogy o hogy viszonyul hozzad ha jol akkor dobjatok ossze egy tali..mozi vagy hami
De szerintem semmi fele keppen se írd hogy veletlen találtál ra.. Nekem ez furcsa lenne hogy amugy nem is erdekelt volna csak miután ratalaltal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!