Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el a lányt találkozni?
Figyelt kérdés
Régebben,1-2 hónapja melóhelyemen találkoztam egy lánnyal, elég szimpatikus volt, azonban azóta nem láttam, és most találtam meg a facebook profilját.Hogy kellene neki írnom, hogy nem e lenne kedve találkozni?2015. nov. 18. 15:31
1/5 anonim válasza:
Csak írj rá először, hogy régen láttad, érdeklődj, felmondott-e esetleg, aztán ha úgy látod, szívesen beszélget veled, elhívhatod egy kávéra.
2/5 anonim válasza:
Sose nemmel kérdezz, mert az tagadást vált ki tudat alatt a másikban is. Úgy kérdezd: Szívesen találkoznék veled valamikor. Írd meg kérlek, mikor lenne jó neked. :]
3/5 anonim válasza:
Amúgy ez hülyeség szerintem :D Ha valakivel szívesen találkoznék, tök mindegy, hogyan fogalmazza meg a kérdést.
4/5 anonim válasza:
Ez nem hü.lyeség Marceline. Profi kommunikátorok állítják.
5/5 anonim válasza:
Hát lehet, hogy van akinél beválik, de én akkor is azt mondom, engem tök mindegy hogyan hívna el valaki, nem ez az egy kérdése lenne a döntő, elmegyek-e vele vagy sem.
Sőt, ha mondjuk nem tudom eldönteni mert lenne is kedvem de annyira nagyon azért nem, de túl erőszakosan kérdezi - vagyis már a kérdése arra utal, hogy biztos benne, hogy elmegyek - akkor azzal inkább csak ront a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!