Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez barátság vagy több annál?
Figyelt kérdés
Nemrég ismertem meg a srácot, de úgy hogy a barátnőm tetszett neki és szóltam érte pár szót a csajnál, a lány kikosarazta, de mi azóta nagyon gyorsan nagyon jó viszonyba kerültünk. Először csak elmentünk együtt reggelizni a sráccal utána már együtt mentünk vásárolgatni es mostmar odáig jutottunk, hogy napi 3-4 órát is beszélünk telefonon. En tudom, hogy a részemről ez csak barátság es attól félek hogy részéről ez több, de nem akarom elveszíteni őt mint barátot.
Mit kellene tennem? (22 évesek vagyunk)
#Barátság;szerelem;fiú-lány;
2015. nov. 20. 17:27
2/7 anonim válasza:
"napi 3-4 órát is beszélünk telefonon" ez nem barátság ez függöség.
3/7 A kérdező kommentje:
#2-es hogy érted azt hogy függőség?
2015. nov. 20. 18:17
4/7 anonim válasza:
Tetszel neki, ez 100%. A fiúk alapból is utálnak telefonálni, és én úgy tapasztaltam, hogy csak az akarja hallani a hangomat, akinek tetszem.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a kettes úgy értette, hogy ez már meghaladja a barátságot. Igazából egyébként én is így gondolom. Lehet akármilyen jó barátom/barátnőm valaki, azért 3-4 óra telefonálás napi szinten..... Nem tudom, te mit érzel iránta, de ez egész biztosan nem szimpla barátság, még a te részedről sem.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
2015. nov. 25. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!