Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket mennyire zavar ha egy lány káromkodik?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rossz de sajnos elég gyakran káromkodok. Leginkább azért rossz, mert szeretek káromkodni, néha fel se tűnik már. Ez tudom, hogy rossz, de olyan mintha jó érzés lenne, és csak nagyon nehezen tudok figyelni rá. Ez mennyire rossz? Ezzel lehet kezdeni valamit? Hogy kéne erre figyelnem?2015. nov. 16. 18:05
11/16 anonim válasza:
Egem nem zavar. Ha otthon kimondja amit érez vagy gondol az inkább csak jó. Viszont ha nyilvános helyen mondjuk baráti társaságban van ez akkor egy bizonyos szint után már lehet zavaró. Ott sem kell ártatlant játszani de azért nem mindegy a közeg :)
12/16 Sunshinedoll válasza:
Azt mondja kulturálatlan :DD Hahaha. Általában azok a férfiak, akik azt mondják nekem, hogy nem szeretik a káromkodó lányokat, mert unintelligens dolog, olyan ostobák, hogy 5 percnél tovább nem tudok velük beszélgetni. :D
13/16 anonim válasza:
Nem, amennyiben nem sértő. Ha így viccesen meg hasonlóak vagyunk akkor nem zavar.
15/16 anonim válasza:
így ebben a formában egyáltalán nem zavar! otthon nyugodt körülmények között jól esik kiengedni a felgyülemlett feszültséget, így én is jobban elengedem magam. persze társaságban odafigyelek, de szűk baráti körben én is szeretek káromkodni. amúgy is szeretem a mocskos szájú nőket :)
16/16 anonim válasza:
A véleményem fennakadt a trágárságszűrőn, hogy bas*nátok meg! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!