Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket mennyire zavar ha egy lány káromkodik?
én is lány vagyok és ugyanez van, a nagyon jó helyett azt mondom hogy k..va jó és fel se tűnik :D nem minden második szavam csúnya szó, félreértés ne essék :)
ha ez valakit zavar a mai világban, akkor nem elég modern szerintem. ne mondjuk már azt, hogy egy nőnek nem hagyhatja el a száját csúnya szó, neki csak az a dolga hogy nőies legyen és főzzön... nem ebben a világban élünk :)
Inkább feszültség miatt, legtöbbször este magamban beszélek a gép előtt így, mások előtt ha mérges vagyok. A munkahelyemen nagyon sok dolgot jó pofával kell tűrni, ami idegesítő, így estére eléggé sokat morgok. Tudom hogy nem jó, csak jó érzés kimondani valami csúnyát csakúgy magam elé is, ha már nap közben nem nagyon lehet. Vagy nem is illő. Persze nem mentség, de sport meg ezek se segítenek feszültség oldásban.
Na mindegy nagyon nem jó tudom, megpróbálok javítani rajta.
#4:
Nemtől függetlenül primitív és unintelligens; akár fiú, akár lány szájából hallom megvan a véleményem az illetőről :-P
a BDSRSTNT neki! :D :D
egyébként nem zavar, ha nem minden második szava csúnya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!