Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy 173 centis izmos, sportos fiú és egy 180-190 centis nem izmos, nem sportos fiú közül melyik a nyerő nálatok?
Az is érdekelne, hogy egyrészt mi az ideális magasság, amilyennek az ideális pasit elképzeled magad mellett, másrészt pedig mi az a magasság, ami nem ideális, de ha jófej, vicces, megnevettet, szimpatikus, akkor randiznál/járnál vele?
Légyszi írd le a korodat és magasságodat!
nekem a 185 fölötti macis srácok. De sajna annak az esélye, hogy ilyet találjak, 0. Előző párom ilyen volt (198 centis maci) és imádtam.
Beszéltem már 170 centis "izmos", sőt kigyúrt pasival is... de engem valamiért taszítanak az ilyenek. Én 170 vagyok. L
"Én soha nem mértem mellbőséget, derékbőséget stb, de azt azért már csak tudja az ember, hogy hány centi és hány kg... :D és nem tudom, te milyen magas vagy, de te járnál nálad magasabb lánnyal? Nem éreznéd, hogy eltörpülsz mellette"
Nem a saját magasságom, meg testsúlyom nem tudom, hanem a csajaimét, mert baromira érdektelen. Volt magasabb csajom, és nem, nem éreztem ilyesmit, mint ahogy tippre a csaj sem érezte, hogy ettől ő valaki (hogy magasabb 4 centivel). Ducibb csajom is volt, meg vékonyabb is. Rohadtul irreleváns ez. És megjegyzem, ez a normális. Az, aki eltörőültnek, esetleg manőnek érzi magaát a párja különböző külső adottságai miatt, az mindenképpen mentális téma.
de nem érdekes (egyébként 174 cm vagyok, ami átlagosnak minősül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!