Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy 173 centis izmos, sportos fiú és egy 180-190 centis nem izmos, nem sportos fiú közül melyik a nyerő nálatok?
Az is érdekelne, hogy egyrészt mi az ideális magasság, amilyennek az ideális pasit elképzeled magad mellett, másrészt pedig mi az a magasság, ami nem ideális, de ha jófej, vicces, megnevettet, szimpatikus, akkor randiznál/járnál vele?
Légyszi írd le a korodat és magasságodat!
Én biztos az elsőt választanám, mivel
1. Furán érzem magam nálam sokkal magasabb emberek között (de alacsonyabbak között is)
2. Valamiért egyáltalán nem jönnek be a magas, se háj, se izom fiúk (az ilyen srácoknak nyugtatásul írom, hogy nem kell megijedni, ezzel a véleménnyel eléggé egyedül vagyok a környezetemben...:))
3. Szerintem az izmok szépek, egy egészséges testalkat szép, és az egészséges, energikus emberek vonzóak. Nem elvárás, de tényleg sokat dob mindenkin egy megfelelő életmód, kívül-belül :)
19L/170
Az ideális számomra 170-175 között van, persze, ha 176cm az se baj:)
180 fölött már kicsit zavarna.
Így egyértelműen a 173 cm-es, sportos fiút választanám.
Okok: Én rendszeresen sportolok(heti 4 alkalom), egészségesen élek, szeretek szabadidőmben is kint lenni a levegőn biciklizni/futni/úszni. Félő, hogy ezt a nem sportos fiú nem annyira díjazná, hogy amikor ketten lehetnénk egész nap én felkelek 8 órakor és megyek futni. Így előbb-utóbb vita lenne köztünk, hogy miért hanyagolom el. Ha sportos a srác, és ő is rendszeresen jár futni vagy/és konditerembe akkor megérti, hogy ez egy rendszeresség és hiányzik az embernek, és lehet, hogy tudnánk együtt is menni, és úgy még jobb lenne, hiszen együtt töltjük a napot aktívan.
Ha nem ideális a magasság, és szimpatikus és szingli is vagyok, igen randiznék. Hisz nem a magassága fogja eldönteni, hogy Ő nekem belsőre mennyire jön be, mik a jó-rossz tulajdonságok, mennyire elfogadó stb. És ki tudja, lehet, hogy ő is megszeretné mellettem a sportot és mehetnénk együtt:)
20/L
A kettő közül ez alapján nem tudnék választani. Tetszenek az alacsonyabb sportosabbak is és a magasabbak is- de itt nem az az extrém izmosak, inkább az átlagosak, esetleg vékonyabbak.
164 cm vagyok, szeretem a magassarkúkat, úgyhogy az általad említett 173 cm alatt jobban meg kéne válogatnom mit veszek fel, de amennyiben megfog a személyisége, akkor akár a 164 cm is rendben lenne.
Eddig egy alacsonyabb- 170 cm körüli párom volt, három magasabb- 185 körüli és egy alacsonyabb, szerintem 170 alatti, akiért nagyon oda voltam, de jött össze a dolog.
A 9esen meg 10esen ledobtam a sérót. Az oké, hogy számít a külső, meg egyebek, ezzel mindenki tisztában van de ez már a sekélyeség csimborasszoja, komolyan. Mindenesetre tessék figyelni hogy a nők mérföldekkel lehagyják a férfiakat felszinesség terén. Nem elég, hogy megszületik egy ilyen kérdés, de 20 csaj azonnal nyomja a méreteket bszki:-)
Ellenben olyan kérdést még nem olvastam, hogy skacok nektek milyen mell-csípő-váll kombó jön be. /lehet hogy van, nemtudom, csak a minap regisztraltam, de a pasik magasságáról, meg 'ne legyen csóróságáról megszámlálhatatlanul sokat találni/
21. válaszoló:
"Szerintem az izmok szépek, egy egészséges testalkat szép, és az egészséges, energikus emberek vonzóak. Nem elvárás, de tényleg sokat dob mindenkin egy megfelelő életmód, kívül-belül :) "
Örülök, hogy így gondolod :)
"Valamiért egyáltalán nem jönnek be a magas, se háj, se izom fiúk (az ilyen srácoknak nyugtatásul írom, hogy nem kell megijedni, ezzel a véleménnyel eléggé egyedül vagyok a környezetemben...:)) "
Kár, hogy egyedül vagy ezzel a véleménnyel a környezetedben :) Bárcsak a lányoknak legalább a fele lenne ilyen :)
22. válaszoló: "Az ideális számomra 170-175 között van"
Örülök, hogy akkor én a 173 centimmel nem csak, hogy elfogadható magasságú vagyok számodra, hanem épp a magasságideálod közepére esem :)
24. válaszoló: "de amennyiben megfog a személyisége, akkor akár a 164 cm is rendben lenne. "
Örülök, hogy vannak lányok, akik így gondolkodnak.
4. és 25. válaszoló: "vannak primitiv emberek akik azzal jottek uzenetbe, hogy felszines vagyok, es ha megdoglenek akkor visznek viragot a siromra :D"
Azért lásd be, hogy aki 170 alatti, annak lehet, hogy rosszul esett az, hogy 170 alatt akkor sem randiznál, ha jófej, kedves. Nekem sem szokott jól esni a 173 centimmel, amikor pl. olyat olvasok, hogy egy csaj szerint a 180 alatti pasi nem is pasi, vagy hogy a pasi kategória 180 centinél kezdődik, stb. Igaz, én nem szoktam anyázó leveleket írni, mert az ilyen csaj magát minősíti, de jól nem esik. Szerintem az abszolút rendben van, hogy egy lány saját magánál magasabb srácot akar (mint, amit te is írtál), mert én is magamnál alacsonyabb vagy max velem egymagas csajt keresek. Az már kicsit furcsa számomra, amikor egy 160 körüli csaj akar legalább 185 centis pasit (mi a fenének? a polcra kitenni?), de elfogadom, hogy neki ez az ízlése. Nekem csak azokkal szokott bajom lenni, akik lefikázzák, leszólják az alacsony pasikat ("180 alatt nem is pasi", stb.). Mindenkinek olyan az ideálja, amilyen, én sem tudom megváltoztatni az én ideálomat, ezért mástól sem várom el ezt, de leszólni senkit nem szoktam, mert másnak lehet, hogy épp ő tetszik. (tudom, hogy egyébként vannak srácok, akik bunkón leszólják a nekik nem tetsző csajokat...)
26. válaszoló:
"Mindenesetre tessék figyelni hogy a nők mérföldekkel lehagyják a férfiakat felszinesség terén. Nem elég, hogy megszületik egy ilyen kérdés, de 20 csaj azonnal nyomja a méreteket bszki:-)"
Azt vedd figyelembe, hogy ezt a kérdést srácként tettem fel kíváncsiságból, mert érdekelt, hogy pusztán kinézetre, testi adottságokra hány csajnál esem az ideális, hánynál az elfogadható és hánynál a kizárva kategóriába. Mint ahogy 27. válaszoló is írja, itt abszolút csak a lányok ideáljairól van szó, nem pedig arról, hogy másmilyennel sohasem. Ez az egész csak kíváncsiság volt, mert amúgy a jófejség, intelligencia, humorérzék, személyiség stb. számít nekem is és azoknak a csajoknak is, akik nekem tetszenek.
Két dolog miatt tettem fel ezt a kérdést:
1. Eddig 155-165 közötti barátnőim voltak. Most viszont egy 170-173 körüli csaj tetszik, és kíváncsi voltam, hogy mit gondolnak a csajok a velük egymagas, vagy minimálisan magasabb pasikról.
2. Sportolok, szeretem csinálni, és érdekelt, hogy magán a sport szeretetén túl van-e értelme tovább izmosodnom, adott esetben gyúrnom, vagy elég az, ha funkcionális izmaim vannak.
27, ha tőlem (és tippre bármelyik férfitől) megkérdeznék, hogy számomra mi az ideális mell-derék c-csípő bőség, esetleg sűly, magasság, gőzöm sem lenne rőle. Sosem mértem le ugyanis. Másrészt meg, olvasd el a válaszokat, bőven ott figyel hogy ennél meg annál alacsonyabbal nem mert ...különösen vicces a 159 centis se.gdugó kiscsaj, akinél a németjuháászom is nagyobb.
28, tudom, hogy srác vagy. és ahogy írtam, a válaszok tömege lepett meg , másrészt meg van még ilyen témájú kérdés bőven. .
Én soha nem mértem mellbőséget, derékbőséget stb, de azt azért már csak tudja az ember, hogy hány centi és hány kg... :D és nem tudom, te milyen magas vagy, de te járnál nálad magasabb lánnyal? Nem éreznéd, hogy eltörpülsz mellette? Mert a nők azért átlagban alacsonyabbak, mint a férfiak, és az a megszokott, ha a pár nőtagja az alacsonyabb. Persze léteznek kivételek, de ez általában így van.
Az szerintem is túlzás, ha egy 158 centis csak 180+-os pasi tetszik, de hát istenem, az ő dolga. Azért az még mindig csak 1 lány, nem az összes. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!