Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Egy 173 centis izmos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy 173 centis izmos, sportos fiú és egy 180-190 centis nem izmos, nem sportos fiú közül melyik a nyerő nálatok?

Figyelt kérdés

Az is érdekelne, hogy egyrészt mi az ideális magasság, amilyennek az ideális pasit elképzeled magad mellett, másrészt pedig mi az a magasság, ami nem ideális, de ha jófej, vicces, megnevettet, szimpatikus, akkor randiznál/járnál vele?

Légyszi írd le a korodat és magasságodat!

2015. nov. 10. 13:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Magasabb legyen 185 cm-nel. Izmosabb meg lehet, de magasabb mar nem.

159 cm, 30 /n

2015. nov. 10. 15:46
 12/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat (függetlenül attól, hogy ki melyiket választotta)! Tanulságosak. Annak meg külön örülök hogy sokan az izmosabbat választanák, mert ez azt jelenti, hogy van értelme edzeni, sportolni (magán az edzés és sport szeretetén és az egészséges életmódon túl is). Annak még méginkább örülök, hogy a 4. válaszoló 170 centisként is a 173 centis izmos fiút választaná. Épp azért írtam ki a kérdést, mert eddig 155-165 körüli barátnőim voltak, most viszont egy 170-173 körüli csaj tetszik.

Viszont:

9. válaszoló:

*Kicsit többet tudtam meg, mint amire kíváncsi voltam. Meg amúgy miért mentetek szét, ha ennyire tökéletes volt?

11. válaszoló:

*1: Mi a francnak kell neked a 159 centiddel egy minimum 185 centis pasi? Ha egy 170-175 közötti csaj írja ezt (mint ahogy volt rá példa) azt megértem. De most komolyan, neked minek? A polcra akarod kitenni dísznek? Érdekes, volt itt pár 160, 162, 164 centis válaszoló, akiknek bőven elég a 173 centi.

*2: Oké, hogy izmosabb még lehet, magasabb már nem, de most komolyan gondolod, hogy egy korosztályodbeli pasi hirtelen máról holnapra elkezd gyúrni, sportolni és hirtelen Arnold Schwarzeneggerré válik?

Elfogadom, te döntésed, te ízlésed, csak furcsának tartom.

2015. nov. 10. 16:41
 13/33 anonim ***** válasza:
Azt választanám amelyik intelligensebb.
2015. nov. 10. 16:55
 14/33 anonim ***** válasza:

Inkabb a 180-190 centis de kevesbe izmos

178 cm vagyok szoval nekem a 180 is egy minimum.... 😄 az ideális 188-198 lenne de ebben nem nagyon remenykedem

2015. nov. 10. 16:56
 15/33 A kérdező kommentje:

13. válaszoló: Örülök ennek a válasznak. (Bár lehet, hogy nem írtam, de igazából arra gondoltam, ha a két fiú minden másban azonos, csak a magasság és a sportosság/izmosság a különbség, akkor melyik irányba dőlne a mérleg nyelve. Szóval tegyük fel, adott egy pasi, aki tetszik és intelligens, és hirtelen megjelenne a jótündér és azt mondaná, hogy vagy 185 centi magassá varázsolja, de akkor nem lesz se izmos se sportos, a hátizsákját se bírja el, nem hogy téged átemelne a küszöbön, és 5 km túra után kidől, vagy a másik lehetőség, hogy izmossá, sportossá varázsolja, de akkor 173 centi lesz, akkor melyiket választanád)

14. válaszoló: Abszolút megértelek és remélem találsz magadnak valakit a 188-198 tartományon, vagy annak hiányában a 180-188-on.

Számomra csak az a fura, amikor egy 159 centis csaj akar mindenáron 185 feletti fiút (mint a 11-es válaszoló).

2015. nov. 10. 17:29
 16/33 anonim ***** válasza:
Jesus, a női válaszok 90%-n csak fogom a fejem...
2015. nov. 10. 17:32
 17/33 anonim ***** válasza:
Nem jönnek be az izmos srácok, a magasság se kifejezetten elvárás nálam, de ha a magasabb srác vékony akkor őt választanám. Ha viszont a nem sportos alatt elhízottat értesz, akkor egyiket sem.
2015. nov. 10. 17:33
 18/33 A kérdező kommentje:

Marceline: Az izmos alatt nem agyonszteroidozott felfújt izmú testépítőt értek, hanem aki egészségesen él, sportol, mozog, edzésre jár és ettől van egy fizikuma. Szemben a 180-190 centis barátunkkal, akin se háj, se izom.

Az, hogy nálad nem követelmény a magasság, mit jelent? Hogy csak az kizáró ok, ha alacsonyabb nálad? Milyen magas vagy?

2015. nov. 10. 17:40
 19/33 anonim ***** válasza:

Akkor is jobban tetszik egy vékony alkat, ha a másik illető csak egészségesen izmos, nem felfújt.

Igen, kb azt, alacsonyabb sráccal nem biztos, hogy járnék, nem is volt még rá példa, hogy olyan tetsszen aki alacsonyabb nálam, de én sem vagyok túl magas, 170 centi, ennél annyira nem nehéz magasabbra nőni egy férfinek :)

2015. nov. 10. 18:19
 20/33 A kérdező kommentje:

Marceline: Egyébként a 170 centi lányban az már a magas kategória. Nem azt mondom, hogy nagyon magas, de magas. Az átlag olyan 165 centi.

Mindenesetre a válaszodból én azt szűröm le, hogy akkor neked igazából a 170-175 kategóriából is és a 180-190 kategóriából is vannak pasik, akik tetszenek.

2015. nov. 10. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!