Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele mernétek-e vágni egy kapcsolatba gyerekes fiatal nővel?
22 éves, jól szituált és intelligens lányról van szó, akivel úgy érzem elmélyülhetne a kapcsolatunk, nagyon "kerülgetjük" egymást, de félek megtenni az első lépést afelé, hogy tényleg komolyra forduljon a dolog. Akkor már nincs visszaút, egy ember érzelmeivel játszani pedig nem szabad. Ha pedig nem változik a dolog a mostani találkozgatás, flört stb.-ről komolyabbra, úgy egyszerűbb lenne leépíteni a kapcsolatot.
A kérdés mikéntje tehát: Ha úgy éreznétek, találtatok valakit akivel nagyon jól megértitek egymást, jól érzitek magatokat, vonzódtok iránta...DE zavar, hogy van egy gyermeke..Mit tennétek? Köszönöm a válaszaitok előre is, hátha valaki egy új nézőpont irányából közelíti meg a dolgot, mert én már 1000 szer átrágtam magam rajta, de egyszerűen nem tudom eldönteni mi lenne az okos döntés...
"Biztosan nem ugyanolyan, mint gyerek nélkül. Se a szex, se a hétköznapok."
A szex az biztos nem ugyanolyan.Sokkal jobb!
Először is köszönöm a rengeteg választ, de kérlek, ne egymásra támadjatok :) A gondolatok így is már harcolnak a fejemben :) Nem tudok egyesével válaszolni, ezért így nagyjából ami megmaradt a kommentek olvasása során: 1. Anyagi terhet nem jelent, az édesapja is fizet tisztességesen és az édesanyja is jól keres , a nagyszülők pedig nagyon jó anyagi körülmények között vannak.
2. Az édesapát is személyesen ismerem és jó kapcsolatban vagyok vele, nem az a Maunika shows szitu van azért itt nyugi...
3. Valaki kérdezte, a gyerek zavar-e, vagy a tudat, hogy van...a gyerekeket nagyon szeretem, találkoztam is vele, semmi ilyen jellegű probléma nem adódott...a tudat az ami kissé zavar, de nem tudom, hogy csak azért-e mert ilyen helyzetbe még nem kerültem, vagy valóban "zavaró" tényező..
Ha már ilyen úgymond "ideális" a helyzet: anyagilag nem gond, a szülők tisztességesek, normálisak, a gyerektartási része is rendezett, a gyermeket szereted, ráadásul jó a kapcsolata mindenkinek mindenkivel, próbáljatok meg a "puding próbája az evés" módszert. Egy próbát megér, hogy meglássátok, hogy működik-e a mindennapokban. Ezzel önmagában még nem köteleztétek el magatokat, nem húzzátok el egymás elől a mézesmadzagot, hiszen csak megnézitek, hogy a gyakorlatban hogyan tudtok kooperálni. Ha nem megy, akkor mondhatod, hogy az esélyt megadtátok, megpróbáltátok, csak nem működik. Ha meg igen, akkor boldog lesz mindenki.
Szakíthattok is persze anélkül, hogy megpróbálnátok, azonban így sohasem derül ki, hogy voltaképpen működött volna-e a kapcsolat vagy sem.
A huszonéves korosztályba tartozó fiatal férfiaknak zavaró tényező lehet egy gyermek, aki ráadásul nem is saját, ebben a korosztályban nem a legjobb döntés belemenni ilyen kapcsolatban ahol gyerek/gyerekek vannak! Persze vannak kivételek de ebben a korosztályban ritka! Ezek a fiatal férfiak még nem érettek a gyereknevelésre más a gondolkodásuk, mint a harmincas korosztálybelieknek! Még a saját gyermek érkezésénél is adódhatnak problémák!
Egy érett 30-as korosztálybeli férfit már kevésbé sőt egyáltalán nem zavarja az, hogy a szeretett nőnek, van e gyermeke avagy nincs, mivel komolyabb gondolkodású, mint huszonéves társaik! Egy 33-35 éves érett férfi aki szingli már kevésbé talál maga mellé gyermektelen nőt, abban az esetben ha még elvárásai is vannak vele szemben, például szép és okos tanult is legyen! Ez szinte egyenlő azzal, hogy keressük meg a tűt a szénakazalban! Avagy a férfinek nagyon jól kell kinéznie, és önálló temperamentumos kiváló egyéniséggel is kell rendelkeznie ahhoz, hogy egy érett gyermektelen nő egyáltalán szóba álljon vele! Vagy keresgélhet a 22-23-25 éves gyermektelen fiatal lányok között, ami ugyebár ekkora korkülönbséggel nem fog működni!
Én amondó vagyok, ha szeretek egy nőt tiszta szívemből, akkor nem számít hogy van e gyereke vagy gyerekek, őket is ugyan úgy szeretem, hiszen a szerelmem gyermeke/ gyermekei! Elfogadom őket minden gond nélkül!
36F
Engem nem zavar szeretem a gyerekeket. 30 éves diplomás férfi vagyok, saját gyermekem nincs!
Az előttem lévő példák azt mutatják, hogy az ilyen jellegű kapcsolatok házasságok nagyon is jól működnek! Viszont előny ha minél kisebbek a gyermekek, mint a tini korosztály velük nehezebb!
Aranyosak a picik és sok örömöt tudnak okozni az életben!
Ma már egy házasság sem atom biztos! Előfordulhat, hogy pár év múlva a házasság tönkre megy egy olyan kapcsolatba ahol egyik félnek sem volt gyereke, viszont közös gyermek lett, ebben az esetben érdekesen alakulna az a dolog, hogy mondjuk egy 40-es férfi akinek van 1-2 gyermeke előző házasságából, keres maga mellé új gyermektelen társat! Mert nem neveli más gyermekét! Ez szinte egyenlő a nullával! Akkor ez a ,,szerencsétlen" 40-es férfi élete végéig szingli marad?! Érdekes ugye?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!