Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele mernétek-e vágni egy kapcsolatba gyerekes fiatal nővel?
22 éves, jól szituált és intelligens lányról van szó, akivel úgy érzem elmélyülhetne a kapcsolatunk, nagyon "kerülgetjük" egymást, de félek megtenni az első lépést afelé, hogy tényleg komolyra forduljon a dolog. Akkor már nincs visszaút, egy ember érzelmeivel játszani pedig nem szabad. Ha pedig nem változik a dolog a mostani találkozgatás, flört stb.-ről komolyabbra, úgy egyszerűbb lenne leépíteni a kapcsolatot.
A kérdés mikéntje tehát: Ha úgy éreznétek, találtatok valakit akivel nagyon jól megértitek egymást, jól érzitek magatokat, vonzódtok iránta...DE zavar, hogy van egy gyermeke..Mit tennétek? Köszönöm a válaszaitok előre is, hátha valaki egy új nézőpont irányából közelíti meg a dolgot, mert én már 1000 szer átrágtam magam rajta, de egyszerűen nem tudom eldönteni mi lenne az okos döntés...
En belevagnek, es bele is vagtam, nagyon jo kapcsolat volt 6 evig tartott.
De ha mar a kapcsolat elejen zavar a gyerek letezese akkor neked nem ajanlom. Keress inkabb gyermektelen not.
Bár én már bőven 30 felett vagyok és a párom is, nekem van gyermekem, neki nincs. Őt nem zavarta.
Nálunk semmilyen hátrányt nem okoz, hogy van gyermekem, talán egy kicsit több szervezést igényelnek a közös programok, no meg ugye alkalmazkodni kell egymáshoz (de belegondolva: ha valamelyik fél mondjuk a szüleinél él, akkor is kell alkalmazkodni a szülőkhöz, és egy gyerek ehhez képest sokkal rugalmasabb).
A páromnak nem kell költenie egy fillért sem a gyermekemre, eddig is eltartottam, ezután is el fogom, meg van apja is, aki költ rá. A páromnak csak a kellemes része jut. Persze nem mindenkinek való az ilyen felállás, ezzel egyetértek.
Mindenesetre annak, aki szerint gyerekes nővel csak az "alja" kezd: a párom két diplomás, jól szituált, önálló férfi, aki jópár éve eltartja magát. Úgyhogy az elméleted máris megbukott.
Nő vagyok van gyerekem és bár kapcsolatban élek,de ha én lennék az általad írt anyuka akkor azt mondanám ne jöjjünk össze.
Mindenkinek szíve-joga eldönteni,el tud e fogadni,gyerekeset,elváltat stb.Ha téged már most zavar a gyerek akkor felesleges bele kezdeni bármibe is,mert később is zavarni fog,még sokkal jobban hiszen most nem tudod mivel jár egy gyerek.
A válaszom a nem, azért mert az élettársam bármikor beszólhat jogosan:
" te csak ne oktass ki, hogy neveljem a saját gyerekem! "
" légyszíves ne hívd Gyuszi bácsit apának, mert nem az apád! "
és a gyerektől a legjobb: "nem vagy az apám! "
26/F
egy szingli srác
# 8: az általad leírtakból látszik, hogy SEMMIT nem tudsz a gyereknevelésről.
Először is: a gyerek nem "ami".
Másodszor: nem kell senkire rátukmálni, ugyanis az apa, a nagyszülők ÖNKÉNT tartják a kapcsolatot a gyerekkel, ők akarják.
Harmadszor: egy házasságban, saját gyermek esetében is fontos, hogy a pár tagjai kettesben is töltsenek el időt, különben nagyon csúnyán rámegy a kapcsolat. Ezt egy gyerekes nő már valószínűleg tudja, és úgy intézi, hogy legyen elég ideje és energiája a párjára - sokkal tudatosabban, mint egy gyermektelen nő, aki esetleg a munkája, a bulizás, vagy a barátnői miatt hanyagolja el a párját.
Negyedszer: ami az apai nagyszülőket illeti, ellentmondásba keveredtél önmagaddal, hiszen ha rendszeresen látni szeretnék az unokát, akkor máris meg van oldva a kettesben töltött idő, tukmálás nélkül... Az csak szervezés kérdése, hogy amíg a nagyszülők unokáznak, addig a pár lehet kettesben.
Mindenesetre azt látom, hogy akik elzárkóznak a gyerekes nőktől, azért teszik, mert éretlenek a felnőtt szituációk kezelésére, úgy gondolják, hogy belekényszerülnek olyan helyzetekbe, amiket nem tudnak megoldani. Felnőtt, érett emberek esetében ezek a helyzetek könnyen kezelhetők. Mindenesetre aki maga is gyerek, az tényleg ne kezdjen gyerekes nővel. Jobb ez így mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!