Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El tudjatok kepzelni ezt? :D...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudjatok kepzelni ezt? :D diobelert dzsigidzsigi.

Figyelt kérdés
Kitanultam a minoseg ellenori szakmat par ISO minositesre amivel kaptam is munkat 1 videki kis varosban (20K lakos) egy gyarban. A helyem fix, a kornyek nemrossz, mert pest nincs messze, meg mads varosok... Ugyvoltam vele nem fizetek alberletet (csak amig haznezobern voltam) es vettem egy hazat (100 nm) 4500 nm-es kerttel, hat mit ne mondjak ezt kapaval nem muveled meg. Nem is volt kedvem, de nagy kertet akartam amibe befer medence, kemence... De meg igys maradt hely, fog vele veszodni a fa...szom elv szerint vettem diofakat a faiskolaban azt mondtak, ha toluk veszek mindent ingye megcsinaljak a beultetest 3500 nm.-en van vagy 70 fam. Ez volt 6 eve milotai10es es szentivanyi fajtak vannak mar teremnek szepen ( 2 eves csemeteket hoztak) azert valasztottam a diot, mert eros fa, nem igewnyel sok gondozast, es jo az ara. A locsolast elveztem meg nem voltak erosek a gyokerei, de mar azok igy mar a szedessel, szaritassal, meg toressel kell veszodnom (mert mindenki szoke diot akar, vagyis gyorsan fell kell szedni, hogy a nedves talajon ne barnuljon meg a belseje) iden van elosszor, hogy mar piacra is kimentem vele, meg a gyarban kiraktam az etkezdebe a faliujsagra. Nem vagyok moho 150m ft a tort dio/kg. Irodistak, mernokok.. Vesznek is, de lentrol a gyaregysegrol, mar ket olyan eset is volt ( mind2 no kaphatosak hireben allnak, egyik fiatal 22 a mask 37), hogy mikor mentem korbe, megallitottak, hogy kene dio, egyik 4 kg-t kert a masik az idsebb 10!kg-ot. Na a 4 kg elhiszem, hogy a csaladba osztana szet, de a masik tuti adni is akar el belolle! Na most jon a csattano! Egyik sem akar erte penzt adni, hanem azt mondjak, megbeszelnenk a dolgot. Minda ketto egesz jo anyag, mivel egyedulallo vagyok bajom se lenne belolle, de tuti kiderulne a dolog, s az milyen hulyen jonne ki, hogy valakinek penzetrt vsalakinek meg szexert adom a diot. Tuti kov. Evben is jonnenek ugyanezzel az ajanlattal, foleg a 10 kg-os egy kicsit felhorzsolodik a terde es van 10kgx1500ft=15K nem sajnalom tole, de nem lenne egyszeri eset. Es ki tudja, lehet a mernokok ha megtudnak megorrolnanak ram, hogy visszaelek a helyzetemmel, ok meg jo kuncsaftok van aki visz 20kg-t cashert. A szemelyisegem meg nem olyan, hogy meg.szop.assam vagy meg.du.gjam es aztan mondjam, hogy csak penzert van a dio. Soha nem voltam ilyen, es nem most akarom elkezdeni! A masik dolog meg a dio penz pont jol jonne, mert van ey 500 slk a hasznaltauton, ami at van alakitva dizelle. Azzal meglepnem magam karacsonyra. Ti mit tennetek?

2015. okt. 24. 17:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9-es marogyne lenne! 1500 jo magyar forint per kg, de elfogadok euro-t, font sterlinget, US dollart. Csak papir penzt tudok elfogadni fem penzeket az ertekuk 50%ba tudom csak beszamolni!
2015. okt. 24. 18:50
 12/19 A kérdező kommentje:
10-es lehet, de en el nem mondom melyikben vagyok. Melyik megyeben laksz?
2015. okt. 24. 18:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Pest megye :)
2015. okt. 24. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:
LOL Kimentem megnézni van-e diós hirdetés a faliújságon. Nincs :(
2015. okt. 24. 19:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik, hogy munkaverseny van, amelyikük jobban teljesít, kap 7 kg diót, a másik meg gazdagabb lesz egy csodálatos élménnyel. Egyébként mogyoró nem érdekli őket?
2015. okt. 24. 19:21
 16/19 A kérdező kommentje:
Srac, aki priviben ram irt! Nem nem mondom meg melyik megyeben lakom! Pesttol nem messze. De miert fontos ez, emiatt odakoltoznel? :D
2015. okt. 24. 19:29
 17/19 A kérdező kommentje:
16-os szerintem a mogyoro nem palya annyira! Vagd ki, ultess vagy diot, vagy mandulat! :D
2015. okt. 24. 19:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Hatalmas kérdés, párszor elkuncogtam magam olvasás közben. :D Nem tudom, megérné-e, ha mindegyik csajt egyszer húznád meg, de ezt közölnéd is nekik, hogy nincs több "ingyen" dió, egyszeri alkalom. Úgyhogy ha idén beérik majd a termés késő összel, az már nem lesz akciós. Elvileg a piacon sem pippantja le senki a 76 éves Jóska bácsit, ha valaki karfiolt akar venni tőle.
2016. febr. 11. 09:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Jav.: ősszel*
2016. febr. 11. 09:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!