Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy c. i. ci. I. s. Lanyok tudjak magukrol, hogy szinte barmit megkaphatnak?
Oh micsoda nagy problémajuk van h megnézik őket!:-)
A kis cickos csajokat meg levegonek nézik,bár amióta bejött a divatba a push up azóta nagyot változott a világ!:-)
Nekem se nagyobb se kisebb nem kellene, a mostani pont jó, se nem kicsi, se nem nagy, a testalkatomnak megfelel. :-)
Kérdező, én hallottam olyan sztorit, hogy valakinek kisebbíttetni kellett a melleit, mert a gerincének megártott, és neki természetesen volt nagy, szóval nem plasztikával. Szóval a nagy mell nem mindig áldás, azon túl, hogy (egy ismerősöm arra panaszkodott) a pasik nem a szemébe néznek, ha beszélgetnek vele, mint látod, egészségügyi gondokat is okozhat.
A természetes nagy melleknél nincs csodálatosabb, gyönyörűbb dolog a földön! Sose fog kimenni a divatból!
25F
13-as: "a pasik nem a szemébe néznek"...
És, akkor mi van?
Lehet hogy kancsi az illető, és akkor igen kellemetlen eldönteni, hogy melyik szemébe nézzen a dolgozó...:)
A mellek esetében nincs ilyen probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!