Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azt hiszik magukról ezek a partizós pózolós r*bancok, hogy jó csajok?
Egyre több ismerősöm aki eddig nem volt ilyen, az már átakault divatból ilyenné.
ÍCsücsörítés, pózolás, partizás, ivás, éjjel-nappal minden szabadidejükben.
Facebookon is már olyan képeket raknak ki, hogy csak nézek. Tetovált szemöldök, smink, hajvasalás, szoli.
Most ezek tényleg azt hiszik, hogy ha ilyenek, úgy néznek ki, mint valami műbaba, akkor jó csajok?
Egyiknek sincs már sajátos kinézete, mindegyik feje egyforma, műfej.
Ezek tényleg azt hiszik, hogy jó csajok lettek/lesznek ha ilyenek?
Amúgy én egyet kettőt azért le tudnék rendezni rendesen.
F
sajnos...
pedig olyan szánalmasok.
igen mert ti, egesznap gepelott ulo csicskak nem vagytok szanalmasok, parkapcsolatotok nincs, csunyak vagytok nem kicsit, szarulm oltoztok, nincs eletetek, de meg mindig azt hiszitek, hogy a tobbiekben van a hiba.:D na szerintem ez a szanalmas.. ps nem vagyok pawa meg hasonlok
a kerdezo is csak azert hisztizik, mert a felulirt csajok lese szarjak, es igy tolti ki a frusztraciojat..:Degy percig se aggodj kedves nev nelkuli kerdezo, te sokkal szanalmasabb vagy.:D
van egy réteg akinek ez kell, aguminők.
Az értelmes férfi meg választ okos jófej lányok közül akik szintén rengetegen vannak. Így hát minden rendben van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!