Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat tényleg csak az érdekli, hogy magukról fecsegjenek?
Figyelt kérdés
Eddig én csak azt vettem észre, hogy minden randin, találkán vagy chatelésnél megy a viszonylag értelmes kommunikáció azt leszámítva, hogy ha a végén mindketten kapnánk egy lapot, hogy írjuk le a másikról mit tudtunk meg, akkor a összes nő egy bazinagy nullát rajzolna a lap közepére kb. Vagy nekem nagyok az igényeim, hogy elvárom, hogy a másik nem is erőltesse meg magát valahogy?2013. máj. 12. 23:57
2/14 anonim válasza:
persze, mindegyik ilyen....rofl
én találkoztam már olyan véglettel is, akiből két szót nehéz volt kiszedni.
De van azért jónéhány értelmesen kommunikáló is, beláthatod.
Max te nem szeded össze őket.
4/14 anonim válasza:
Car ügy,ez van.Rólad mást nem lehet elmondani,szokj hozzá.
5/14 A kérdező kommentje:
Ezek a tömör nemek kifejezetten ezekre a beszélgetésekre emlékeztetnek.
2013. máj. 13. 00:01
6/14 anonim válasza:
hát nekem nem az van a lában közt, mint neked, mégsem teszek így. amúgy ismerkedésnél jól jön, ha tudsz valamit a lányról... :P
7/14 anonim válasza:
nem jókkal dumálsz,
eddig mindig el tudtam érni, hogy elég sok mindent tudok meg másról, mint ő rólam
ha olyan értelmesekkel dumálsz, akkor változtatni kéne, keressél értelmesebbeket, kivel tudsz beszélgetni is N
8/14 anonim válasza:
irányítsd a beszélgetést! ha elmondja a véleményét valamiről, tedd te is azt. ha mutat zenéket, linkelj te is olyat, amit szeretsz. ésígytovábbésígytovább... ne hagyd, hogy róla szóljon csak a beszélgetés
9/14 anonim válasza:
ez tényleg így van sajnos,de van,h a fiú a hibás! én visszakérdezek ő meg tőmondatban válaszol valamit, aztán már jön is az újabb kérdés. ezt én sem szeretem...
10/14 anonim válasza:
játsszátok azt, hogy ő kérdez egyet,te kérdezel egyet. ha meg jön valamim olyan téma, akkor jobban belemerültök. így nem lehet az, hogy a picsogását hallgatod egy órán át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!