Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában milyen lányok jönnek be a 19-25 éves fiúknak?
Nekem pl egyetemista lányok NEM jönnek be. Kevés köztük a normális, aki nincs elszállva magától. Aki meg normális és aranyos, az az egyetem mellett tuti, hogy nem ér rám, mert olyan elfoglalt, pl mérnöki karon. (azért mondtam le egy randit nemrég, mert nem akartam a hétvégi pasija lenni senkinek...)
Úgy általában nem nézelődök a korosztályomban, nem illek hozzájuk. Inkább idősebbek érdekelnek.
24/F
Külsőre mondjuk egy ilyen lány, picit vastagabb, de alapvetően vékony még elmegy. Popsinak nem kell nagynak lenni, elég, ha van és nem a hátából jönnek a lábai. Cici is elég, ha markolható nagyságú. Szeretem a kilógó szeméremajkakat, bár sajnos ezek az utcán nem látszanak. Belsőre kedves, nőies, nem vihog mindenen. És inteligens.
Csak ugye az ilyen lányok megtehetik, hogy egy hatalmas választékból válogassanak kedvükre. És az, hogy valamelyik engem akarjon, olyannak tűnik mint egy mese.
Gondolom, ha azt írom legyen meg a kémia az nem sokat segít. De mégis, hiába mondanám, hogy tetszik, ha valaki kedves mosolygós, élénk, érdeklődő, intelligens jó humorú, ez sok mindenkire ráhúzható.
De van olyan lány, akivel csak pár szót váltasz, de hirtelen olyan "normálisnak" érzed, hogy szinte zavarba jössz. Elhagyhatod az összes üres szerepet, amiben a többi idegen lányal csevegsz, és nem kell arra figyelned hogyan mondjátok, csak azt hogy mit.
Külsőre meg szeretem ha bájos az arca, és szép, lehetőleg nem éles a hangja. A testalkat sokadlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!