Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elrontottam a 3 másodperces...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elrontottam a 3 másodperces szabályt, még lehet esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik, csak ritkán futunk össze (ő az egyik kolléganőm). Többször is 3-4 mp-ig néztünk egymás szemébe, de nem kezdeményeztem semmi közeledést. Ez még orvosolható?

2015. okt. 14. 15:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ezt miből szűrted le?
2015. okt. 14. 17:11
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem hiszem ;)
2015. okt. 14. 17:13
 23/27 opened paradise ***** válasza:

Ezt már nem neked és bocs az offért,de ez vérre megy :D

Vagy,hogy ennyit akarsz?

Te írtad.

Én tudom :)

2015. okt. 14. 17:23
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nős vagy és tetszik egy lány akivel max csókolózni akarsz? És 3-4 mp-ig nézegetitek egymást.

Persze, hogy orvosolható, el is mondom, hogy hogyan:

Elméssz holnap munkába, kb fél óránként jól megbàmulod a lányt, ha visszabámul nyert ügyed van.

Aztán hazaméssz, leviszed a kutyát/gyereket, sétálsz egy jó nagyot, bevásárolsz kb 2 hétre.

Azután hazaméssz takarítasz (portörlés, felmosás minden) azután odateszed az ebédet főni, amíg fő odateszel egy mosást. Pihensz míg ezek kész.

Azután, és most jön a fontos rész, tudod van az a fa izé, amive az asszony nyújtja a süteményhez a lapot, azt odaviszed a feleségedhez s megkéred jól b__sszon szájba vele, hátha a helyére kerül az ütéstől a gerinced. Aztán ha megtette szépen összecsomagolsz s húzol a híd alá, ahonnan felhívod a kolleginát, hogy jönnél de csak egy csókra.

Így tutibiztos nem lesz harag senki részéről, pfff

2015. okt. 14. 18:18
 25/27 opened paradise ***** válasza:

Szégyen,de én azt néztem...

Fogynak a válaszok :D

2015. okt. 14. 18:24
 26/27 anonim ***** válasza:
Én csak azért irok ide, hogy majd meglegyen ez a szuperember a bravúros kalandjaival (reméljük majd beszámolsz!) és hátha hallunk még ilyen szabályokról is
2015. okt. 14. 21:24
 27/27 A kérdező kommentje:
Igazatok van, visszalépek még az ötlettől is. Kicsit erősödött a szorongásos depresszióm, de megérdemlem. Ez erkölcstelen művelet lenne.
2015. okt. 15. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!