Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam valamit?
Ti nők állandóan kombinálni akartok...Mindenképp valamilyen szinészi teljesitmény mögé akarsz bújni? Miért adod saját magad?
Valószinű csak berezelt a gyerek.
Semmit sem rontottál el, csak váratlanul jött neki és megijedt hogy kócos vagy mit fogtok beszélni stb. Nincs ezzel semmi probléma, többet ne hívd, majd ha ő is szeretné, legközelebb már fog kezdeményezni mert tudja, hogy te benne vagy. Hagyd a témát is, nem kell emlegetni, csak nyugodtan :)
21/L
Ötöske, ilyen lusták vagytok? :) Még akkor sem, ha nagyon bejön Neked a másik?
Bevallom őszintén azt hittem, hogy majd repesve kapja fel a telefont, olyan jó kis hideg zuhany volt ez nekem.
Az egóm picikét sérült :D
Azt elhiszem, hogy esetleg megijedt, mert váratlanul érte..... de ezt a gyenge magyarázatot, hogy FÁRADT, és azért nem vette fel???!!! 4-5 órát írogatni nem volt fáradt?! Annyit belenyögni, hogy huh, szia, de megleptél.... ehhez fáradt volt?!
Nekem ez így nem tiszta, és baromi rosszul esett volna ez a nyílt elutasítás.
Basszus 37 évesen miért vagy olyan, mint egy tini? Mibe vagy beleesve? A betűibe? Az semmit nem jelent. Nem 4-5 órákat kell folyton chatelgetni, hanem személyesen találkozni és meglátni, hogy mi van, hogy aztán ne pocsékoljátok egymás idejét.
Tizenévesen nekem is volt ilyen internetes "kapcsolatom", interneten olyan adu ász volt az egész, hogy csak na! Élőben meg olyanok voltunk egymásnak mint két idegen. Az elmúlt 10 évben viszont felfejlődtem odáig, hogy tudom, az internet arra jó, hogy megbeszéljük mikor találkozunk, mert különben csak azért rajongsz, amit elképzelsz. Nem látod a gesztusait, nem hallod a hangját stb. az egészet csak elképzeled, hogy milyen lehet, miközben jól átgondoltan megfogalmazott szöveges mondatokkal hülyít távolról.
Attól, hogy 37 vagy még lehetek boldog, örülhetek dolgoknak :) Hidd el, nem a kora miatt felnőtt valaki, és ez a tinis lelkesedés bizony nagyon jól tud ebben a hajlott korban is esni :) nem tudom, miért hiszik azt egyesek, hogy ha valakinek közelebb van a kora a negyvenhez, mint a húszhoz akkor már asziprinnel a foga közt kell élnie, és nem lehet valaki lelkes, szárnyalóan tinis :) Biza, ez a mi kiváltságunk is, bármennyire is el akarod ezt venni :)
Igen, van, hogy az ember már betűk, képek alapján belelkesedik, szerintem ezzel nincs baj :)
Ja, és ma 6:23-kor már üzenet várt, és ma egész nap üzengettünk :) köszi a drukkot, remélem, nem rövidtávú majd ez az egész :) de ha igen, volt egy pár jó napom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!