Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet normális csajokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet normális csajokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyen szokat, de ott valahogy mindig nem normálisakat fogok ki és leginkább csak alkalmi kapcsolat szokott lenni belőle. Komoly kapcsolatot szeretnék végre!

Suliban nincsenek(olyan szakra járok ahová nő nem).

Tánc- nyelv- egyéb tanfolyamokon kívül van valakinek ötlet?

2010. márc. 16. 03:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyen csak alapozósszájúak vannak.
2010. márc. 16. 18:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Ismerősökön keresztül ismerkedtem eddig is régen rengeteg női ismerősöm is volt(régi szép idők:D) de egyetem mindenki szanaszét szép lassan megszakadt velük a kapcsolat, mostani ismerősök(szerencsére van elég sok) sokan hasonló cipőben járnak ismerőseik között meg nem találtam még megfelelőt.

(Lehet lejjebb kellene adni igényekből:D)

Első válaszolónak: ismerős volt csaja számomra is tabu, alkalmi kapcsolatot meg szinte bármikor találok azzal nincs gond, de most már többre vágyok. 22/F

2010. márc. 16. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Még ezt tudom neked ajánlani(bár buli ez is, de normális társasággal legalábbis amikor én voltam):

[link]

Nagyon jó fej a srác aki csinálja. Bolond:D(de jó értelemben) 21/L

2010. márc. 17. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!