Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet normális csajokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet normális csajokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyen szokat, de ott valahogy mindig nem normálisakat fogok ki és leginkább csak alkalmi kapcsolat szokott lenni belőle. Komoly kapcsolatot szeretnék végre!

Suliban nincsenek(olyan szakra járok ahová nő nem).

Tánc- nyelv- egyéb tanfolyamokon kívül van valakinek ötlet?

2010. márc. 16. 03:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

baráti társoság˛barátok baráti társasága/ buszmegálló/boltok

nekem inét szoktak öszejönni a dolgok.

de attol függ h neked mia norma

jah és a baráti társasággal vigyázz 1 kicsit mert ha csal alkalmik de végig mész mindenkin mint én akk elég sokan fognak utálni mert hogy span volt csaja tabu

2010. márc. 16. 03:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem 2 fiú barátomnak is ez a gondja, hogy nem talál normális lányt magának. A szórakozóhelyeken szerintem is nehéz olyan lányokkal megismerkedni, akik komolyabb kapcsolatra alkalmasak, persze ez nem zárja ki, hogy ott nincsenek ilyen lányok, csak szerintem kevésbé észrevehetőek. De ha azt írod, hogy olyan helyre jársz suliba ahol rengeteg a fiú, gondolom akkor vannak srácok akikkel jóban vagy. Talán nekik vannak az ismerősi körükben, olyan lányok akikkel összehozhatnának. Szerintem ez a legegyszerübb, így ismerősök közvetítésével, vagy ha a barátaidnak megismered a barátait, akik közt valószínűleg csajok is vannak.A neten is lehet ismerkedni, bár ezt én utolsó lehetőségként ajánlanám, ha már semmi nem jön össze.
2010. márc. 16. 04:32
 3/13 anonim ***** válasza:
JA amúgy 21/L voltam.
2010. márc. 16. 04:33
 4/13 anonim ***** válasza:
a kérdés tök jó... a válasz: fogalmam sincs... én se találok csajt... értékrend zavarban küzd minden csaj.. tisztelet a kivételnek(qrvakevés)
2010. márc. 16. 05:04
 5/13 anonim ***** válasza:

a kérdés tök jó... a válasz: fogalmam sincs... én se találok csajt... értékrend zavarban küzd minden csaj.. tisztelet a kivételnek(qrvakevés)

21/F

2010. márc. 16. 05:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A páromat a baráti társaságon keresztül ismertem meg. Nem szerettem discoba járni, olyan kávézós helyekre és pubokba jártam szingli barátnőmmel.

2010. márc. 16. 07:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát a szórakozóhelyeket lődd ki ha komolyra vágysz. Ez tény. Szerintem az internet sem a legjobb erre a célra. Talán ilyen beülős nyugis helyeken.,baráti körödben. Lehet groteszknek hangzik az egész én a Tescoban is ismerkedtem már. Csak vigyázz mert összefújja a szemetet a szél.:D
2010. márc. 16. 08:01
 8/13 199303 ***** válasza:

Irj nekem privit és már találtál is normális csajt ;)

17/L

2010. márc. 16. 10:42
 9/13 anonim ***** válasza:

En sem talalok normalis pasit!

Hol lehet normalis pasikat talalni?!:D

17/l

2010. márc. 16. 12:20
 10/13 anonim ***** válasza:
normális pasikat ott lehet találni ahol normális csajokat ;)
2010. márc. 16. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!