Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért hiszik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hiszik, hogy gyönyörű szépek?

Figyelt kérdés

[link]

A video 1p30mp és tökéletesen megmutatja mire is vágnak fel "szépség" és "tökéletesség" címszóval. A smink az csodákra képes!! Férfiak és Nők válaszát is várom életkorral.

2015. okt. 6. 16:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
75%

#10 szerintem max 6an vannak, de olyan intenzíven irkálnak mindenhova, hogy többnek tűnnek :D

"Röhögnöm" kell azon, hogy vannak emberek, akik azt gondolják, hogy úgy összességében a női nem magabiztosabb a külsejét illetően.

Van nem is egy női ismerősöm, akik nem mernek kimenni az utcára smink nélkül (pedig nem lenne baj az arcukkal) aztán a sok gyökér - főleg a neten, de előfordulnak a való életben is - a képükbe mondja, hogy a smink undorító, az a nő, aki sminkel totál hülye barom, és a természetes kinézetre áll a férfi farka.

Aztán ugyanezek az emberek húzzák a szájukat, ha látják, hogy olajos egy nő bőre, vagy táskák vannak a szeme alatt - amik ugye természetes dolgok, de ha nőn vannak, akkor fujj...

Nem értem, hogy hogy jön bárki is ahhoz, hogy leszóljon egy olyan eszközt, ami önbizalmat ad rengeteg embernek.

De megnyugtatlak: lehetetlen a videóban látottakat minden nap megcsinálni, nem csak az időhiány miatt, hanem mert mocskosul drágák ezek a sminkcuccok..

[link] :)

2015. okt. 6. 20:41
 22/22 anonim ***** válasza:
76%

1. A nők 90%-a szerintem nem sminkel napi szinten annyira, mint a videón, max. alkalmakkor néznek ki így. Ráadásul ilyen sminket a nők nagy része nem tud elkészíteni magának. Rajtam pl. utoljára ennyi smink a szalagavatómon volt, és oda is egy sminkes rokonunk sminkelt ki, mivel nekem nincs ilyen mennyiségű, minőségű sminkem, és kézügyességem sincs hozzá.

2. Szerintem a nők többsége épp, hogy önbizalomhiányos, rengeteg szép, jó alakú barátnőm fogyókúrázik, vagy épp nem mer smink nélkül kimenni az utcára, mert ő "csúnya", mikor egyikükkel sincs semmi gond. Ha pedig egy nő szépnek gondolja magát, akkor se hangoztatja, mert megkapja, hogy "nagyképű büdös ribi", míg egy magával elégedett férfi szinte sosem kap ilyen megjegyzéseket.

3. Az önbizalomhiányos "kedves" fiúkák nem magukban keresik a hibát, hanem a nőket mondják el mindennek, mikor nem ártana magukba nézni. Ha nem lennének nőgyűlölő lelki nyomorékok, akik mindig másban keresik a hibát, akkor találnának maguknak barátnőt, de így ne csodálkozzanak azon, hogy a kutyának se kellenek.

19/L

2015. okt. 9. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!