Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért hiszik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hiszik, hogy gyönyörű szépek?

Figyelt kérdés

[link]

A video 1p30mp és tökéletesen megmutatja mire is vágnak fel "szépség" és "tökéletesség" címszóval. A smink az csodákra képes!! Férfiak és Nők válaszát is várom életkorral.

2015. okt. 6. 16:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#10 Ok, de ezt miért nekem mondod?
2015. okt. 6. 16:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Rajtam 10-edennyi smink sem volt soha életemben, mint bármelyik lányok abban a videóban.
2015. okt. 6. 16:50
 13/22 A kérdező kommentje:
elnézést. a #9-esnek akartam írni
2015. okt. 6. 16:51
 14/22 anonim ***** válasza:

1: én sosem hittem magamról olyasmit, hogy gyönyörű szép lennék, és szerintem kevés kivétel esetében kevés lány van, aki őszintén így gondolná. Vigyázat! Ne téveszd össze a kifelé mutatott önbizalmat a tényleges gondolatokkal. Azok a lányok, akik nagyon feltűnően sminkelnek, nagyon kirakják a ruhából amijük van, flegmán játszák az egókirálynőt jellemzően önbizalomhiányos kislánykák, akik vágyják a figyelmet és törődést.

2: szerintem még az erősen sminkelő nők is max csak alkalmakra használnak ilyen szintű sminket, a mindennapokban elég nehéz lenne állandóan ezzel foglalkozni. Én személy szerint max csak a szemem húzom ki spirállal két perc alatt, úgy szökőévente egyszer, ha nincs semmi egyéb alkalom. Van, aki hajlandó ezért két órával korábban felkelni, én nem tartozom közéjük. Általában azért az utcán látott szép lányok, ha sok smink is van rajtuk, legfeljebb pár bőrhibát és szeplőt rejtenek el, de nem csinálnak maguknak egy tök megtévesztő maszkot... Ezt nyáron kb fél óra alatt leizzadnák magukról.

2015. okt. 6. 17:00
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Valakit nagyon megbánthatott egy nő :D
2015. okt. 6. 17:11
 16/22 anonim ***** válasza:
35%

A Kérdezőnek sajnos maximálisan igaza van,viccen kívül én már gondoltam rá sokat,hogy basszus,ha a nők sminkelnek és eltakarják vele az összes hibát szinte magukon vele,akkor lehet nekem is azt kéne,és akkor nem küldenének el a búsba minden egyes alkalommal...

Hanem akkor én is "elfedem" a hibákat pl. az arcomon,és akkor mindjárt másképp néznének rám...

Mert így esélyem sincsen egy nőnél sem,mivel nem születtem helyesnek,jó genetikával... és így egy nőnél sincs esélyem,nem is volt soha sajnos. :/

24/F

2015. okt. 6. 18:07
 17/22 A kérdező kommentje:

engem biztosan nem nem bántott meg egy sem. Viszont izgalmas lehet egy olyan randi, ahol a fiú elővesz egy sima papírzsepit, átitatja sminklemosóval és megkéri a lányt, hogy 15-20 mp alatt húzza végig az arcán függőlegesen a homlokát, szemét, orrát és száját érintve. "- Cica, ezt így most értem tedd meg, hogy lássam már ki is vagy igazából!"

Azt hiszem lesz ám döbbenet az esetek 70-90%-ban!!^^

2015. okt. 6. 18:07
 18/22 anonim ***** válasza:
A pasiknál is divat a smink, de ha igazán ismerni akarod a nőket, az anyjukat is nézd meg, vagy átlagos napon, ne ha készülnek valahova, akkor reális képet lehet kapni.
2015. okt. 6. 18:12
 19/22 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, sminkelni én is sminkelek, de nem ennyire, nekem a kevesebb is elég, de van, amikor egyáltalán nem használok semmit, azért az ideiglenes bőrhibáimat remélem nem baj, ha elrejtem, közben a smink alatt gyógyul is (olyanom van, ami segíti a gyógyulást).

Viszont rengeteg nőtől hallom tényleg, hogy problémájuk van önmagukkal, nem ilyen sufnitunningolt lányok, hanem tényleg olyanok, akik rendben vannak, érted, zéró túlsúllyal kövérnek hiszik magukat, bomba alakkal fogyókúráznak... én sokáig voltam sovány, tudom, hogy mennyire rossz, megtaláltam a megoldást, de mikor ezeket hallom, fogom a fejem, hogy basszus mit akartok, teljesen rendben vagytok... Le merem fogadni azt is, hogy nőismerőseim között kisebbségben vagyok azzal, hogy én a hajammal elégedett vagyok úgy, ahogy van, nem akarok teljesen más frizurát, teljesen más színt. Egyszer ki akarták vasalni a hajamat, és csodálkoztak rajta, hogy én nem akartam.

2015. okt. 6. 19:30
 20/22 anonim ***** válasza:
75%

az önbizalom hiányos pasik a gyakorin nem önmagukban keresik a hibát hanem a nőkben, de ebbe ne menjünk bele, kérdező, mert szókarate lesz belőle.

Nem értem a problémádat. a legtöbb nő nem gondolja azt magáról, hogy gyönyörű szép, de attól lehet önbizalma, és az önbizalom vonzó dolog.

Továbbá kevesen sminkelnek ilyen stílusban. Én csak szempillaspirált és szájfényt használok, de a szájfényt percek alatt lenyalogatom szóval ennyi. Sosem használok alapozót meg ilyeneket.

Szerintem az átlag smink amit a nők nagy része használ, nem sokat takar el.

2015. okt. 6. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!