Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért hiszik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hiszik, hogy gyönyörű szépek?

Figyelt kérdés

[link]

A video 1p30mp és tökéletesen megmutatja mire is vágnak fel "szépség" és "tökéletesség" címszóval. A smink az csodákra képes!! Férfiak és Nők válaszát is várom életkorral.

2015. okt. 6. 16:14
1 2 3
 1/22 Sunshinedoll ***** válasza:
46%

Mert szépek vagyunk és kész :)

Neked az miért fáj, ha a nők jól érzik magukat a bőrükben? Nem kaptál elég puszit kiskorodban, vagy miért savanyú a szőlő?

2015. okt. 6. 16:15
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
mert az emberiség vak
2015. okt. 6. 16:17
 3/22 anonim ***** válasza:
68%
Mert az sokkal jobb lenne, ha önbizalom hiányos, gátlásos nők mászkálnának mindenhol, és egész életedben győzködhetnéd őket, hogy nem rondák, nem? :D Igazad van :D
2015. okt. 6. 16:29
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem épp, hogy nem hiszik, aki nem szép az tudja, hogy nem az, aki szép vagy közelít hozzá, az pedig sosincs megelégedve magával és folyton a külsejével foglalkozik, próbál mindig újabb ruhákat, sminket, frizurát kipróbálni.
2015. okt. 6. 16:31
 5/22 A kérdező kommentje:
Ez a nagyfokú külsőségek hajszolása majd idehaza is oda fog jutni, hogy a férfiak is sminkelnek fognak (még ha pl a "magyar nők többsége" ezt nem tudja feldolgozni egy bizonyos életkor felett). Jelenleg az eu-ban is jó 10 éve terjed, de más kontinenseken majdhogynem bevett standard, legalábbis nincsenek agresszíven ellene.^^ Izgalmas időszaknak nézünk elébe "kis hazánkban" is.
2015. okt. 6. 16:32
 6/22 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként pedig nem így járkálnak az utcán, hidd el, a nők 90%-a nem is tudna magának ilyen sminket készíteni minden nap. Ez inkább tűnik egy sminkmester portfólióvideójának, mintsem napi átlagos sminknek. :D Egyébként nem hinném, hogy a videóban szereplő nők gyönyörű szépnek látnák magukat, de azért hadd ne bujkáljanak már pár hozzád hasonló sggfej miatt. Ettől függetlenül biztosan sminkelnek valamennyire, ami dob az önbizalmukon, de ehhez sincs sok közöd szerintem. :D
2015. okt. 6. 16:35
 7/22 anonim ***** válasza:
71%

A videóban szereplő nők esetében szerintem a smink az enyhe kifejezés, az már inkább vakolás, konkrétan új arcot kaptak, plasztikai műtét nélkül.

Ilyen szinten én elsősorban magamat nem akarnám "becsapni", másrészt nem tudom elhinni, hogy bárki őszintén örülne annak, ha a drága kedvese esténként lemosná a gyönyörű arcát, és egy idegen nő bújna be mellé az ágyba :D

27/N

2015. okt. 6. 16:36
 8/22 anonim ***** válasza:
55%
Borzalom. Néhány ázsiain még jól áll a smink, de amúgy rémes az összes. Az utolsó előtti csaj meg kifejezetten szép smink nélkül, és csak úgy,
2015. okt. 6. 16:40
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
Tudod, hány önbizalomhiányos, magával elégedetlen nő van a világon? Csak az én környezetemben is többségben vannak azok a nők, akiknek nem lenne okuk arra, hogy elégedetlenek legyenek magukkal, mégis azok.
2015. okt. 6. 16:43
 10/22 A kérdező kommentje:
#8 nézd meg hány önbizalom hiányos pasi van itt a gyakorin - ezrével és keresik magukban a hibát. Kérdezgetik mindenkitől hogyan lehetnének még jobbak. Az ilyen "sufnituningolt kislányok" 1 mondattal tördelik össze a másik nem lelkét ;D Valahol ez egy nem fair játék .. szerintem.
2015. okt. 6. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!