Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülne egy nő annak, ha leszólítanám, hogy milyen gyönyörű a lábfeje és imádnám kényeztetni?
A leszólítással semmi bajom nincs.
Az a nem mind1 ahogy tálalva van.
Nem is tudom, hogy nevetnék-e vagy hogy reagálnék, amikor közölné velem valaki, hogy a talpnyalóm szeretne lenni...:O
Hátööö :D Személy szerint örülni biztos nem örülnék neki, de nem is haragudnék érte. Kicsit zakkantnak néznélek, és próbálva komolyan venni téged igyekeznék minél finomabb módon elkerülni a közeledből.
Szerintem ezzel a kérdéssel már akkor érdemes előállnod, ha ismered a lányt, jártok egy ideje, és úgy érzed, a szexben is nyitott lehet ilyen dolgokra. De csak úgy a semmiből ezzel lerohanni valakit... Mivel meghökkentőbb, ezért rögtön pofonra nem feltétlenül kell számítanod, de attól függetlenül nagyjából azzal egyenértékű a kérdésed, mintha azzal jönnél oda egy vadidegen lányhoz, hogy "szia, olyan lenge ruhában vagy, megdughatlak?". És ugyebár, ezt se nagyon csinálja senki a mindennapokban... Nem véletlenül :D
Sokszor agyalok ezen én is. Szerintem 3 eset lehetséges:
1, Bármilyen szépen is mondaná az ember ezt egy nőnek, tuti elküldene a HPF-be;
2, Ha esetleg valaki mégis megengedné, akkor tuti megszívatna valamivel (pl.: hirtelen ott teremne az embere), vagy;
3, Akkor egy nem 100-as nő lenne az, aki belemenne a dologba, és levakarhatatlanul rajtam maradna.
Minden esetre csipáznék egy ilyen nőt, aki engedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!