Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miröl beszéljek egy lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miröl beszéljek egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, de nagyon zavar. A hétvégén egy buliba megismertem egy lányt, nagyon szimpatikus, jól elvoltunk, most felvettem msnre de valahogy nem tudom miröl tudnánk beszélni. Egybol kifogy a téma, és az is vontatott ami van. Azért zavar nagyon, mert inkább nagy dumás vagyok mint néma, és még sose volt ilyen gondom :S.
2010. márc. 15. 10:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19:11 wookxD öhh.. lehet:D nemtom nemugy folyamatos bokolás" de izéxD nah nemtomigy elmagyarázni:D deh elvileg szeretnek a csajok velem beszélni ésezmost nem egóóx'D
2010. márc. 20. 23:38
 12/13 anonim ***** válasza:
xD hogy mit kell mondani? a fa.sz tudja rúgj be meny oda és akkor nemlesz komunikációs problémád
2012. jan. 8. 22:19
 13/13 Heródes02 válasza:
Nagyon figyeld meg azt, akihez odamész. Mozdulatairól, ruházatáról elsőként következtethetsz az érdeklődési körére. Ha már beszélgetésben vagy, akkor a stílusából és a beszédéből lehet ötleteket meríteni arra, hogy vajon mi érdekli. De ha merész vagy, konkrétan rá is kérdezhetsz, hogy mi az a téma, ami érdekel. Ha találsz ilyen témát érdemes róla pár szót mondanod. Ha nagyon olyan témába vágtatok, amibe szinte semmilyen jártasságod sincs, akkor próbálj meg tovább evezni és ragadj meg olyan helyzeteket, amikor tovább lehet vinni a beszélgetés témáját.
2014. ápr. 6. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!