Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miröl beszéljek egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, de nagyon zavar. A hétvégén egy buliba megismertem egy lányt, nagyon szimpatikus, jól elvoltunk, most felvettem msnre de valahogy nem tudom miröl tudnánk beszélni. Egybol kifogy a téma, és az is vontatott ami van. Azért zavar nagyon, mert inkább nagy dumás vagyok mint néma, és még sose volt ilyen gondom :S.2010. márc. 15. 10:48
1/13 anonim válasza:
zene, filmek, hobbik, aktuális dolgok, suli talán. de lehet azért nem tudsz vele beszélni, mert ilyen tőmondatokban ír, nem? ezt én se szeretem -.-
17L
2/13 A kérdező kommentje:
hát nem valami böbeszédü. Ezért is nehezen tudok kiigazodni rajta, hogy most mi van. Hétvégén olyanokat mondott hogy csak néztem (nem volt részeg), most meg alig akar beszélni. Az se könnyiti meg a helyzetet, hogy elvileg meghalt valamelyik rokona, bár ezt csak havernak mondta. Nem tudom hogy most mivan :S.
2010. márc. 15. 10:59
3/13 anonim válasza:
ja értem. hát lehet, hogy most emiatt rossz kedve van, ez természetes, és amiatt viselkedik így. hát nem tudom én sem, h mit csinálj, de beszélgessetek,aztán ha gondolod, akkor mondd neki, h találkozzatok élőben. meg ha tényleg a rokona miatt ilyen, akkor nemsokára minden oké lesz szerintem, sok sikert.
4/13 anonim válasza:
Szexről, mi másról? :P Próbáld meg jóízűen előadni, egyik csaj sem szereti a perverzeket :P De megoldható, az egyik legjobb vicc téma. Ide feljöhetsz ihletért :P Ammm...és várj egy hetet, ameddig magához tér a sokkból...utána sokkolhatod te :)
5/13 anonim válasza:
Nemhogy hülye kérdés, de mindennap felteszi valaki, és minden egyes nap ugyanezt a kérdést!
6/13 anonim válasza:
Arról dumáljatok, hogy az eldobható papírpelenkák hogyan befojásolják a föld globális felmelegedését :)
7/13 anonim válasza:
Öhh... mesélj neki valamit:) vagy bókolj neki és majd jön magátol a téma:) én legalábbis igyszoktam x'D és általába elbeszélgetek a csajokkal MSNen:) meg szeretnek velem beszélni"" elvileg x'D de am igy konkréten nemtom elmagyarázni...ha nagyonnagy csöndvan megkérdezed "mit csinálsz?" vagy vami.. és akk kitalálsz vamitx'D
8/13 dag válasza:
Dumcsiz vele a hajáról, arról minden nő órákat tud beszélni!! Próbáld csak ki!
9/13 A kérdező kommentje:
Áhh nem értem a nöket.. :D :S.
Olyan jól el tudnék beszélgetni vele, rájöttem h nem velem van a hiba, meg ö se csak tömondatokba ir, meg nagyábol ugy látom h érdeklem is, csak valamiért fél órákat kell várni 1-1 válaszára :S.
2010. márc. 18. 07:51
10/13 anonim válasza:
19:11-es: Én meg idegbajt kapok ha valaki msn-en megkérdezi, hogy : "És most mit csinálsz?" Na mit? -.- Meg ez a folyamatos bókolgatás sem jön be, namind1, lehet, csak én vagyok így vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!