Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszéljek egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek egy lánnyal egy randin?

Figyelt kérdés
Ha például elhívok egy lányt randira , és semmi nem jut eszembe amiről beszélhetnénk,mit tegyek? Ha csönd van akkor unalmassá válik.És nem szeretném untatni.Fociról mégse beszélhetek velük,MIT tegyek ha a lány unja magát és nincs téma?PLS segitsetek előre is thx='D :S
2010. júl. 28. 18:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Van olyan lány akivel lehet fociról is xd

Ismerd meg és tudd meg mi érdekli, aztán arról beszélgessetek! A legjobb ha van olyan ami mindkettőtöket érdekli.

2010. júl. 28. 18:31
 2/22 anonim válasza:
elöször hagyd hogy ő beszéljen valamiröl de ha nemtud mit mondani akkor te kezdeményezz. mondjuk kérdezz rá hogy mi a kedvenc kutya fajtája vagy hasonló
2010. júl. 28. 18:32
 3/22 anonim ***** válasza:
55%
Elemezzétek, hogy milyen hatása lenne a Habarovszk környéki szójabab-ültetvények terméshozamára, ha a Föld csonkagúla alakú lenne, és az alapja köré írható kör érintője mentén forogna.
2010. júl. 28. 18:36
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

mond neki ezt...

Ööö mesélj magadról és hát mindent mondj el amit szerinted tudnom kell rólad....

erre a kérdésre tuti órákon át tud majd bsezélni:D nekem már volt ilyen feltettem ezt a kérdésféleséget erre 3órán át beszélt magáról:P

2010. júl. 28. 18:39
 5/22 anonim ***** válasza:
80%
Sztem a szexről
2010. júl. 28. 18:46
 6/22 anonim ***** válasza:

"Fociról mégse beszélhetek velük"

Itt a bibi. Kikkel? Nem csak 1 db lánnyal méssz randira? Épp ezért megkérdezheted, hogy szereted a focit?

Nem érdeklődsz semmi iránt? Én pl. örülnék, ha egy pasi nem készülne rám, hogy na, hogy kell kommunikálni egy nősténnyel. Nem egy másik faj, beszélj arról, ami eszedbe jut.

2010. júl. 28. 18:48
 7/22 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle: a lányok tényleg nem fingnak? Utána meg együtt nevessetek!
2010. júl. 28. 19:31
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Sértegesd, fogdosd, űzd, terítsd le, cipeld haza.
2010. júl. 28. 20:37
 9/22 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm:) De a kérdésem igazából azlett volna hogy ha ezekről már beszéltem vele és csöndben ülünk egymás melett PL .akkor micsináljak vele?:D Jójó lehet h a foci érdekli:) majd meséltetek magáról:D

És nem készülök annyit h mintmongyakneki csak nemszeretném elcseszni:) mert egyszer elcsesztem h nemvolt téma:(

2010. júl. 28. 21:05
 10/22 anonim ***** válasza:
Szétdobálod a nézésedet és belekötsz valamibe. Két másodperc, menni fog.
2010. júl. 28. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!