Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljek egy lánnyal egy randin?
Van olyan lány akivel lehet fociról is xd
Ismerd meg és tudd meg mi érdekli, aztán arról beszélgessetek! A legjobb ha van olyan ami mindkettőtöket érdekli.
mond neki ezt...
Ööö mesélj magadról és hát mindent mondj el amit szerinted tudnom kell rólad....
erre a kérdésre tuti órákon át tud majd bsezélni:D nekem már volt ilyen feltettem ezt a kérdésféleséget erre 3órán át beszélt magáról:P
"Fociról mégse beszélhetek velük"
Itt a bibi. Kikkel? Nem csak 1 db lánnyal méssz randira? Épp ezért megkérdezheted, hogy szereted a focit?
Nem érdeklődsz semmi iránt? Én pl. örülnék, ha egy pasi nem készülne rám, hogy na, hogy kell kommunikálni egy nősténnyel. Nem egy másik faj, beszélj arról, ami eszedbe jut.
Nagyon köszönöm:) De a kérdésem igazából azlett volna hogy ha ezekről már beszéltem vele és csöndben ülünk egymás melett PL .akkor micsináljak vele?:D Jójó lehet h a foci érdekli:) majd meséltetek magáról:D
És nem készülök annyit h mintmongyakneki csak nemszeretném elcseszni:) mert egyszer elcsesztem h nemvolt téma:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!